Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz, ha egy husi csaj nem...

Gáz, ha egy husi csaj nem hajlandó diétázni?

Figyelt kérdés

Kb ilyen az alakom, csak nagyobb mellel:

[link]

[link]

[link]

És mint tudjuk, a mai nőideál vagy ilyen:

[link]

vagy ilyen:

[link]

Tudom, hogy diétáznom és edzenem kéne, már csak a saját érdekemben is, de olyan kicseszésnek érzem, hogy a genetikailag vékony lányok bármit ehetnek, nekem meg egy életen át oda kell figyelni, hogy emberszámba vegyenek mellettük

2015. márc. 14. 11:19
 1/9 CptTomato ***** válasza:

Jézusom... mért nem azt mondod rögtön hogy olyan dagadt vagy mint egy kék-bálna csorda....

Nagyon messze vagy attól hogy husi legyél ha tényleg ilyen az alakod.....hacsak nem ez a beceneved.

Ne az istenért kérlek ne fogyózz..... nem akarok még egy gebe csajt az utcán. Köszönöm!

2015. márc. 14. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne diétázz.Akinek meg deszka lányok kellenek,az úgy járt.
2015. márc. 14. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Kinek a nőideálja ilyen? Maximum a modellszakmáé.

Szerintem ez az alak teljesen rendben van, sokan ráadásul pont ezt szeretik :)

Akkor kezdj el diétázni / sportolni, ha TE és csakis TE nem vagy megelégedve magaddal.

4/9 anonim ***** válasza:
Ez mitől husi neked? Ha valóban így nézel ki, akkor még hízhatnál is pár kilót.
 5/9 veteran1978 ***** válasza:
Miből gondolod hogy husi vagy?Pont jó alakod van!
2015. márc. 14. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező te olyan okos vagy mint egy krumpli. Az általánosításoddal máris unszimpatikus lettél. Mindenkinek más az ideál ennyi. Nem mindenkinek csak a topmodellek jönnek be ... Ha meg ennyire zavar ez téged és gátlásos vagy miatta fogyj lejjebb...
2015. márc. 14. 11:26
 7/9 Költőnő? ***** válasza:
sztem se nőideál, akiket akként linkeltél...
2015. márc. 14. 11:28
 8/9 anonim válasza:
szerintem jó alakod van pedig én szeretem ha 1 lány sportos :) 21/f
2015. márc. 14. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:

le fogsz pontozni de : ez a kérdés 1 önsajnáltatás céljából került kiírásra, 2: azért, hogy priváttal bombázzanak

Ha van "husi" csaj, akkor az most ezt a kommentet írja.

viszont még én is értem, hogy sok vékony lány sem ehet akármit. Amit te genetikának hívsz, az sokszor hajnali ötkor más futás, bulik helyett edzés, barátokkal pizzázás helyett kondi és saláta.

Általában aki genetikailag vékony,és tényleg azt eszi amit akar, és emellett NEM sportol semmilyen szinten az nem arányosan, és szépen az.(persze van, aki genetikailag vékony, és emellett a sport miatt szép az alakja.)

Egyszerű, ne olyan sráchoz közeledj, aki az olyan szinten vékony/sportos nőket kedveli, akit linkeltél, hanem olyanhoz, aki értékeli a te alkatodat. ami amúgy nem husi.

2015. márc. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!