Szeretne valamit?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban aki korábban elutasított, de azóta ugyanúgy néz sőt egyre többen mondják hogy figyel vagy utannam fordul. Már hónapokkal ezelőtt volt hogy elutasított és azóta nem tudok kiigazodni rajta néha azt érzem h érdeklem néha hogy nem (ő ugye korábban ezt mondta) de most már egyre többen mondják hogy szerintük bejövök neki. Szerintetek ez lehetséges mármint hogy meggondolta magát? Elég félős vagyok ilyen téren így én nem merek kezdeményezni főleg úgy hogy már egyszer elutasított.2015. márc. 14. 01:27
2/5 anonim válasza:
HAGYD! Tanulja meg,hogy volt 1,ismétlem EGY esélye. Ennyi,elcseszte kész vége beeeep.
3/5 anonim válasza:
Az elozo hozzaszoloknak igazuk van es valoban en is azt mondom hogy hagyd teljesen mindegy ki mit mond (ez mar keso banat ha veletlenul rajott volna valamire) Te csak ugy nezz ra mint a semmire
Amit mondott korabban megmondta!!!!! szoval csak egy levego Neked
4/5 anonim válasza:
Velem is korábban volt így csak nálam én csesztem el, de tudomásul vettem ,hogy kész ennyi volt, nem is próbálkoztam többet nála. Szerintem te se próbálkozz csak megint visszautasítana, ha már egyszer megtette.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. márc. 29. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!