Lányok melyik előnyösebb?
Figyelt kérdés
Melyik előnyösebb (érdekesebb) szerintetek, ha a srác folyékonyan beszél németül vagy ha olaszul? :D2015. márc. 13. 21:45
1/10 anonim válasza:
Számomra a német... Nem tudom, hogy miért. :D
2/10 anonim válasza:
Olasz, majdnem minden ember aki tanul nyelvet tud valamicskét németül. De olasz ritkább, főleg az olaszos pasik na azok a jók :)
3/10 CptTomato válasza:
Deutsch ist besser, weil es leichter zu lernen ist, deßhalb auch die Mädchen es leichter lernen können.
5/10 A kérdező kommentje:
és ha a srác nem a tipikus olasz (barna haj, szem, sötétebb bőrszín) hanem inkább magas szőkésbarna hajú (nyilván vannak észak-olaszországban is ilyen tipusúak) akkor is előnyösebb az olasz? :D
2015. márc. 13. 21:52
6/10 anonim válasza:
Olasz :) én is félig olasz vagyok, szóval az egy nagyon jó pont lenne
7/10 anonim válasza:
Nyugodtan pontozzatok le, nem hat meg... :)
Borzalmas ember vagyok, csak azért, mert kinyilvánítottam a személyes véleményem. Nekem nem jön be az olasz. No, de nem is szaporítom tovább a szót: várom a piros pacsikat. :)
#1 voltam.
8/10 anonim válasza:
Mindkettő vonzó. Az olasz talán kicsit egzotikusabbá teszi
9/10 anonim válasza:
német túrista több van, így az jobban fizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!