Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg léteznek ilyen emberek?

Tényleg léteznek ilyen emberek?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik tényleg több százszor próbálkoztak, és mindig csak elutasítást kapnak, mindenhol. De tényleg több százszor, akár ezres számokat nézve.Tényleg van ilyen, vagy csak sajnáltatják magukat, és túloznak? Nekem valahogy hihetetlenek tűnik. Sajnos nekem sem volt kapcsolatom még, de úgy gondolom, hogy azért messze vagyok az ilyen rossz helyzetben lévőktől. Akik tényleg így jártak eddig, miből tudtok erőt meríteni? Hogy álltok fel az ilyenek után? Hátha én is tanulhatnék valamit.

2015. márc. 13. 20:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Koszonom, en pedig azert kerek elnezest, ha kicsit indulatos voltam. Egyenlore nem teljesen sikerult levetkoznom ezeket, ahogy latszik, es irtam is. Nem tudok, es nem is merek egyik percrol a masikra megvaltozni, ezeket a negativ elmenyeket egy lelekdokival egyutt probalom feldolgozni, ami picit hosszabb ido. Nem azert, mert lelkiserult lennek, hanem igy tenyleg konnyebbnek erzem, es meggyozodesem, hogy hasznal is. Amit kifelejtettem, az az, hogy hajlamos vagyok hamar szerelmes lenni, es igy nagyobb a koppanas sokkal.

Igen, egyetertek, hogy a felnott korban mar nincs annyi kifogas, de azert hosszu, hogy eljussak odaig, hogy egy ilyen problemat a helyen tudjak kezelni. A jelenlegi felfogasomon ugy erzem sokat kell javitani, amit azert gondolok, mert az elozo idoszakokban azt ereztem rengeteg mindennek kell megfelelni egy kapcsolathoz, ami nagyon nehez. Illetve azt gondoltam, hogy meg kellene tanulnom a noi pszichologiat, vagy legalabb megismerni a nok gondolkodasat.

Most vegre picit egyszerubben latom a dolgokat.

Gimiben teljesen mas volt, sokkal kisebb kozosseg, ami osszetartobb is, sokmindenkirol kialakul egy bizonyos "kep", mielott meg megismernenk egymast. A fosuli sokkal nagyobb kozosseg, talan nem annyira osszetarto es szeparalt, mint a kozepiskola, ami talan nekem inkabb csak elony. Rendesebb mindenki a masikkal, erettebb, konnyebben nyitnak egymas fele meg azok az emberek is, akik teljesen kulonboznek egymastol. Sokkal jobban tetszik ez a forgatokonyv nekem. Valahogy itt mar tenyleg a felnottkor fele haladunk, es igy konnyebb lesz. Mar csak egy ertelmes, es nem egocsaszar lanyt kell talalnom, ami elobb vagy utobb el fog jonni.

2015. márc. 17. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!