Srácok! Mennyire jön be nektek egy 156 cm magas lány?
Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 20:10
2/17 anonim válasza:
Nekem jelenleg kb egy ilyen méretű lány tetszik de én 190 cm vagyok
5/17 anonim válasza:
Én se nőttem nagyra, ne izgulj :) van akinek Te leszel álmai asszonya ;)
6/17 anonim válasza:
Ha nem molett, akkor nagyon is. Imádom a petite lányokat, általában ezzel a magassággal rendelkeztek, akiket ismertem. :P Kis aprók, de keményen dughatóak :)
7/17 anonim válasza:
Ez pontosan annyi információ, mintha annyit mondanék, hogy Magyarországon lakó fiú vagyok.
8/17 anonim válasza:
nekem pont ideális, mivel én sem vagyok valami magas ezért 160 és környékéről kell párt keressek magamnak, persze bejönnek a magasabbak is, de hogy néz ki ha a csaj 5-10 centivel magasabb?
9/17 anonim válasza:
Én is alacsony vagyok, szóval nagyon bejönne. Csak sajnos én nem jönnék be neki, mert alacsony lány is magas pasit akar :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!