Valaki ismerkedne egy duci/kövér lánnyal Debrecen és környékéről?
1#
Azért megnézném, hogy te hogy nézel ki. Biztosan egy álompasi vagy XD
Kedves Las Vegas képzeld el h felemelem a hátsómat és teszek az ellen h sikerüljön leadnom a plusz kilókat, csak tudod ez nem megy olyan könnyen.
Ha csak negatívan tudsz hozzá szólni a kérdéshez inkább ne tedd, de természetesen tiszteletben tartom a véleményed csak nem kellene elítélni a másikat ha nem tudsz róla semmit!!!
A focismesternek:
Én fiú vagyok. Havonta 2-3 alkalommal csinálok hosszabb biciklitúrákat (~65 km, időtől, kedvtől és műszaki állapottól függően), de rövidebb utakra a városban (5-10 km, néha több) naponta megyek. Hiába minden, ugyanolyan kövér vagyok, mint eddig, pedig nem nagymamatempót diktálok. Szóval vannak, akik néha fölállnak a gép elől, de eredmény az semmi.
Mondjuk én nem is ezért csinálom, hanem mert szórakoztat, de attól még nem árt megjegyezni, hogy van ilyen jelenség.
kedves 8-as... Olvasd vissza és értelmezd a szituációt:) Felvázolom:
vicc a kérdezőnek, majd jött egy kedves hsz, amiben engem olt...
Arra reagáltam és fejtettem ki a véleményem... Még valaki okoskodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!