Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy fogadjam el, nem kellek?

Hogy fogadjam el, nem kellek?

Figyelt kérdés

Évekig szerelmesek voltunk egymásba egy sráccal, de csak neten, találkozni még nem sikerült a távolság miatt. Ez idő alatt, mióta ismer, nem volt barátnője, csak két hétig. Gratuláltam neki, és sok boldogságot kívántam, majd leléptem, és kishíján ájulásig sírtam magam a fürdőszobában.

Utána szakított vele, maradt minden a régi. Terveztük, találkozunk, ki mennyit tud félretenni havonta, és ennyiből mennyi idő alatt tudnánk kivitelezni bármit is.

De ennek már vége. Egy ideje nem beszélünk. Minden nap bulizni jár, hamarosan új barátnője is lesz.

Hogy próbáljak meg nem beledögleni a tudatba?

2015. márc. 13. 09:56
 1/5 tarnai ***** válasza:
Eleve veszett ügy volt, sajnálom, idő meggyógyítja. légy türelmes, az idő megoldja. Ne csinálj semmi hülyeséget, például ne feküdje le senkivel csak mert szomorú vagy, mert terhes is lehetsz! Az enál pedig veszélyes és fájdalmas. Oráltól szájrákot kaphatsz!
2015. márc. 13. 10:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak neten? Ez biztos nem csak rögeszme és sima függőség hanem szerelem? Mert elég nehezen tudom értelmezni az, hogy te szerelmet érzel olyasvalaki iránt akivel életedben nem volt fizikai kontaktusod.

Persze lehetséges éppenséggel, de lásd be: ennek így ebben a formában tényleges realitása sosem volt!

Ideje kilépned a való világba és rájönni, hogy a net az csak net, a valóság meg a valóság.

2015. márc. 13. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért írtad ki újra??
2015. márc. 13. 10:10
 4/5 A kérdező kommentje:
2 év alatt azért már lehetnek érzelmek is, ha nem is olyan intenzitással, mint személyes kontaktus esetén.
2015. márc. 13. 10:10
 5/5 tarnai ***** válasza:
Ha nem dugja be a péniszét a kelyhedbe, akkor nem alakulnak ki olyan érzések. Volt camsex?
2015. márc. 13. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!