Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan is mukodik ez a tindere...

Hogyan is mukodik ez a tinderes cucc?

Figyelt kérdés

Szoval ha en felregisztralnek tinderrel,vagy letoltenem (tudom is en),akkor azokkal akikkel ott ismerkednek azt hinnek,hogy en szexpartnert keresek?Mert ha jol tudom alapjaraton erre valo a cucc.:D

Sokszor futottatok mar ossze ismerossel tinderen?

2015. márc. 12. 16:26
 1/3 Las Vegas ***** válasza:
mivel facebook alapú..igen, fogsz találkozni ismerősökkel is.. amúgy igen regeled magad feldobsz 3-4 képet és mehet a móka...
2015. márc. 12. 16:31
 2/3 anonim válasza:
Nem feltetlen arrol szol..es nagyon sok ismerosom van nekem is fent
2015. márc. 12. 17:44
 3/3 anonim válasza:

Ez a szexpartner dolog tinderen egy baromi nagy urban legend, Mo-on tuti. Nyugaton még nem voltam vele, de csak emiatt meg fogom tartni.

Közülünk férfiak közül a többség gondolom ezért tölti le, mert olvasta, hallotta...de én, ahogy látom a lányok erre nem vevők, inkább csak szórakozásból, poénból van nekik.

Nekem kb 2 hete van, ezalatt volt durván 30 matchem, és igyekeztem a többségre ráírni valami normális hangvételűt, de a nagy része válaszra se méltat, akivel meg beszélgettünk kicsit az is megmondta, hogy poénnak jó semmi több.

Persze kivétel lehet, nálam is van egy, aztán meglátjuk...de állítom 90%-ban ennek semmi haszna itthon.

28/F, Budapest

2015. márc. 15. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!