Van értelme úgy próbálkozni, ha szinte egészen biztos vagyok abban, hogy úgyis lekoptat bármelyik lány?
Figyelt kérdés
Tapasztalatlanként semmi esélyem nincs, akkor mégis miért mondják/írják az emberek, hogy bátornak kell lenni és próbálkozni kell?2015. márc. 11. 22:20
11/13 anonim válasza:
Nincs értelme,de tényleg.Jómagam is így érzem,mint Te Kérdező.Több száz visszautasításon,megalázásokon,kinevetéseken vagyok túl,de pozitívumot nem tudok mondani...
Szóval szerintem nem éri meg továbbra is ilyennel szenvedni,én már beletörődtem sajnos,hogy nekem nem lehet barátnőm soha,mert nem helyesnek születtem,és így még csak esélyt sem kapok semmire a nőktől... :/
23/F
12/13 anonim válasza:
11 -es küldj már egy képet magadról! Annyit sírsz itt az oldalon kiváncsi vagyok!
13/13 anonim válasza:
Ha csak szinte biztos, akkor van értelme. Jelenleg van egy megalapozottnak tűnő hipotézised, amit viszont tudományos kötelességed kísérlettel igazolni vagy cáfolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!