Miről beszélgessek vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány már kb 2 hónapja ismerem nagyon meg kedveltem igazából még nem találkoztunk csak egyszer beszéltem vele telefonon tesója is ott volt vele. Azt mondta ma hogy hívjam fel megint de a múltkor annyira be égtem mert alig bírtam beszélni valamit csak a végére tudtam kibontakozni :c jó igaz 2 órát beszéltünk de szinte csak ők ketten beszéltek pedig facebookon mikor írunk tök jól el vagyok annyit írok mint az állat :D Csak így beszéd nem nagyon megy valamiért talán mert zavarban vagyok. Szóval tudnátok írni nekem dolgokat hogy mit beszéljek vele/ velük, mit mondjak ilyenek tudom ez igy nehéz de valamit mégis csak ? előre is köszi a válaszokat2015. márc. 11. 21:37
1/2 anonim válasza:
Élőbe nem lesz ott a gyk :D ott majd kínos lesz hogy nem tudtok egymással beszélni
2/2 anonim válasza:
Ezt már egyszer feltetted ma,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!