Ki az, aki ismerkedne, barátkozna? 22/L
Figyelt kérdés
Hogy könnyebb legyen eldönteni, ki akar ismerkedni, röviden megpróbálok magamról egy kicsit írni. Én egy eléggé zárkózott, határozatlan és kissé bizalmatlan lány vagyok, ezért nagyon lassan tudok valakinek teljesen megnyílni. A mai napig nem tudom miért is zárkóztam el az emberektől a világtól, pedig kiskoromba teljesen más voltam. A családban én voltam a legbeszédesebb, szerettem a középpontban lenni, irányítani és egyáltalán nem szégyelltem ha valami hülyeséget csinálok, vagy mondok. Egy kicsit megszeppentem ha a szüleim megszidtak, de utána újra mertem hibázni. Nem érdekelt hogy mit gondolnak rólam mások, vagy hogy épp hogy nézek ki. A rokonok, de még idegen társaságba is mertem beszélni, önmagamat adni. Sajnos, most már ennek teljesen az ellentéte vagyok. Sosem jártam el annyira bulizni, nincs szociális életem, barátaim, pedig legbelül vágyok arra, hogy táncolhassak, bulizzak egy jó társaságban. Most lehet azt gondolják sokan, hgy egy ilyen lány nem is vágyik akkor párkapcsolatra, pedig ez nem így van. Mindig is vágytam tizenévesen de úgy érzem sose figyeltek fel rám, hogy oda merjenek jönni. Mintha megérezték volna, hogy távolságtartó, közömbös, bizalmatlan vagyok és inkább továbbálltak. Lehet az is baj, hogy túlságosan ragaszkodok az általam elképzelt ideálhoz. Volt pár srác, aki pl. utcán megtetszett mert jól nézett ki, de nyilván sohasem láttam őket többet. A lényeg, hogy szerintem én arra várok, hogy valaki első ránézésre kiváltson valami vonzódást, érzelmet. Hogy legyen köztünk kémia vagy nem tudom. Húú hát ez kicsit hosszúra sikeredett, de bízom benne, hogy valaki elolvassa.2015. márc. 11. 10:44
1/12 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj szerintem, sok ember van hasonló cipőben. Merre élsz egyébként?
2/12 anonim válasza:
Szia! Én szívesen megismernélek! :)
22/F
3/12 anonim válasza:
Szia! Én is szívesen ismerkedem.:) 21/F
4/12 anonim válasza:
ha mosolygós fejet írok, belém is első látásra belém szeretsz?
5/12 anonim válasza:
Szia, nincs azzal semmi baj ha zárkózott vagy ezen könnyen lehet változtatni, am én szívesen megismernélek ha va kedved mèg:) 22/F
6/12 anonim válasza:
Azt kellett volna inkább leírni hogy hol laksz
7/12 anonim válasza:
Arra én is kíváncsi vagyok hogy hol laksz....szoval irj! :)
25/f
8/12 anonim válasza:
Mintha csak magamról olvastam volna. :) Ha gondolod írj. 25/F.
9/12 anonim válasza:
szívesen ismerkednék Veled, ha gondolod nekem is írhatsz :) 19f
10/12 anonim válasza:
En ismerkednek szivesen veled:) Ha kedved van,irj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!