Fiúk, miért nem tudtok válaszolni facebookon egy egyszerű kérdésre?
Figyelt kérdés
Sokszor jártam már így, de nem értem, mi az oka... Most is épp ilyen helyzetben vagyok, de folyton ezt csinálja a srác, hogy csak egy-két nap múlva válaszol, szóval ha holnap sem ír vissza, mondjam meg neki, hogy akkor ne is írjon most már többet, mert elegem van?2015. márc. 9. 22:22
12/12 anonim válasza:
15/F. Ha írnak és netközelben vagyok 2 percen belül válaszolok. Ha nem vagyok olyan helyen akkor pár óra míg visszaírok. De nekem most van egy lány aki tetszik, na Ő van amikor 3 óra mire visszaír de általában 5-30 perc. Nem értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!