Miért ilyen közömbösek és ridegek a mai lányok?
Figyelt kérdés
Legtöbbször ha megyek az utcán és velem szembe jön egy lány és számomra vonzó akkor szemezni próbálok vele. De egyszerűen nem néznek a szemembe. Rám se hederítenek, pedig jó nagydarab srác vagyok, helyes is ráadásul. Nagyon kevesen vannak akik viszonozzák és még kevesebben akik vissza is mosolyognak :) hogyan várják el így, hogy leszólítsa őket bárki is hogyha ilyen savanyú pofával mászkálnak a városban?2015. márc. 9. 22:13
11/11 anonim válasza:
Én pl. nyitott, kedves embernek tartom magam, de ilyen helyzetekben én sem szemezek, vagy mosolygok vissza. Nekem ez furcsa, filmekben lehet működik, de csak úgy random szemezni egy vadidegennel aki szembe jön, nekem valahogy nem valóságos. Meg biztos sem lehetek benne, hogy nekem szól, lehet, hogy mögöttem jön egy ismerőse. Ha mondjuk előre engednek az ajtóban, vagy bármi ilyen minimális kontaktba kerülök az illetővel, akkor persze más, de utcán nem szoktam másokat bámulni csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!