Mi lehet a baj velem?
Figyelt kérdés
Valami oknál fogva nem megy az ismerkedés, pedig szeretnék már egy barátnőt, de valami midig közbejön. Nem merek nyíltan beszélni sokszor az érzéseimről, mert félek h mi lesz belőle. Régen amikor beszéltem róluk akkor csúnyán pofára estem, talán ezért nem beszélek már róluk. Egyáltalán hol ismerkedjek, discot próbáltam, az utcán meg csak simán nem merek megszólítani lányokat. Ha valaki járt ilyen cipőben és kimászott ebből a gödörből az leírhatná hogy csinálta... F2015. márc. 9. 21:00
2/5 anonim válasza:
neten,meg am szoktak mán errefelé is lenni ilyen konkrét ismerkedős napok, asszem , megtudnám találni, melyik oldalon volt, de várjá, talán rapid ,má nemtom, majd ha kell neked, akkor megnézem és megmondom:)
3/5 A kérdező kommentje:
már közelebb a 20 mint a 18! Ismerkedős napok? :O ilyet még nem halottam!
2015. márc. 9. 21:09
4/5 anonim válasza:
Ja és hát mi a baj veled, gondolom van ,aki a sorból nem kilógót keresi, meg ilyen dominánsat, ozt veled am baj ezalapján amit leírtál ennyiből nemtom megállapítani, de feltételezem, h nincs, csak még nem találkoztál olyan lánnyal, akinek te bejönnél, még nem hozott össze a sors, de állítólag többször is felkínálja az igaz szerelmet, meg elvileg ha nem görcsölsz rá, akkor be is tudod vonzani a másikfeledet, lazulj el kérlek, ne feszengj!;)
5/5 anonim válasza:
Egy rapidrandis eseményre én is elmennék. 7 percesek, ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!