A legtöbb csaj miért csak kb modellkinézetű emberekkel akar összejönni?
Ez van, manapság a szingliség a menő!
Aztán majd egyszercsak jól kihal az emberiség...
Ez nem igaz. Az én barátom mások szerint nem ér fel a "szintemhez". Sőt, ki is szoktak minket nevetni. :) De nem érdekel mert szeretem. Imádom a testét, az arcát, mindenét! Régen én is így voltam, hogy a leghelyesebb pasi kell, de miért jó az nekem ha csak trófeának néznek, és semmibe vesznek? Inkább kell egy csúnyácskább akinek a lelke szép mint fordítva!
19/L
Nem értem mi a bajod...
Szerintem mindenkinek a saját dolga eldönteni, hogy készenáll, szeretne-e kapcsolatot.
Én se szeretnék barátot, és nem azért mert ezt "menőnek" tartanám, csak nincs olyan srác akit jelenlenleg ismerek és megfogott volna benne valami(ezt ne a külsőségekre értsd)
Én inkább azon vagyok kiakadva, hogy az emberek nagy része barátot/barátnőt akarnak, az nem is érdekli őket, hogy kit, csak legyen valaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!