Van egy lány a buszon aki tetszik, szerintetek hogyan kéne megszólítanom?
Szóval én 17 éves vagyok, kb ő is annyi, egy busszal járunk ki a villamoshoz de nem egy suliba járunk. Általában, vagy is inkább mindig mellette van a barátnője, aki szvsz. nem zavar sok vizet.
A kérdésem az lenne hogy, szerintetek hogyan kéne indítanom nála? Ő az első ilyen lány az életemben, elég tapasztalatlan vagyok, meg félek hogy hülyének fog nézni vagy valami, légyszíves segítsetek, nagyon fontos lenne!
" Ő az első ilyen lány az életemben" Uhh, látom már mélyen el is köteleződtél a buszos idegen mellett :D
Egyébként pedig szedd fel a barátnőjét, vagy egy fondorlatos trükkel hitesd el vele, hogy meleg vagy, és amikor kellőképpen a közelébe férkőztél mint barátnőbarátja/melegbarát, akkor vallj szerelmet. Pofán fog vágni, és filmes dimenzibóban kb. 20 percre összevesztek, de aztán kibékültök és seks!
Esetleg fegyverrel térítsd el a buszt, és ejtsd túszul a csajt. Hátha a stockholm-szindróma bejön.
Van még pár ötletem, mondjam?
-Szia, a hangok a fejemben azt
mondják, randiznod kéne velem…"
:DDDDDD
Igaz. Én voltam a hülye hogy kérdést írtam ki ide...
Sebaj, ma is tanultam valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!