Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, milyen lányokkal...

Srácok, milyen lányokkal kezdtek el ismerkedni?

Figyelt kérdés

én introvertált típus vagyok, de ha jó társaságba kerülök, megnyílok és sokat nevetek. őszintének és megbízhatónak tartom magam, de nem bízok csak úgy meg az emberekben. a külsőm viszont nem valami nagy (képet nem fogok küldeni!), vállig érő barna haj, szemüveg, átlag testalkat, a fenekem nem valami kerek, mellem aligha van... ez lehet a gond, hogy nem foglalkozik velem senki?

17/L

2015. márc. 9. 18:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen a külsőd, én nem tartom magam szépnek arcra profilból amugy az alakommal elégedett vagyok. A pasi aki nekem tetszik iszonyat helyes most meg egy kimondott ronda nővel kezdett kapcsolatot. Mások szerint is csùnya, nem a barátnőim véleménye meg látom h nem szép a csaj olyan semmilyen h ha egyedül.lenne vhol akkor se venném észre az arca meg tényleg csùf...ugyhogy bizonyára megszerette miután az első találkozás alkalmával a nő rácuppant...
2015. márc. 9. 18:43
 12/13 Bekken'Bauer ***** válasza:
Hát a külső oké hogy aztmondjátok fontos. de nemkell vakon ez után menni, fontos a belső érték, és hidd el pótolja ezeket az ,ha az alany kedves, meg törődő természetü, a szeretet úgy össze tud kötni hogy az hihetetlen. (: Csak a tükrön túl is kell látni ;)
2015. márc. 9. 20:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten a vékony,pici mellű,hosszú hajú lányok tetszenek.
2015. márc. 11. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!