Kedves lányok! Van kedve valakinek ismerkedni, esetleg randizni egy jóképű, sportos fiúval?
Figyelt kérdés
25 vagyok es Csongrád megyén belül tudok mozogni, de Szegeden lakom.2015. márc. 9. 16:59
1/6 anonim válasza:
Szia, hogy érted, hogy sportos, sportolsz is?
2/6 anonim válasza:
Tegyél ki képet és majd meglátjuk. 18l
4/6 anonim válasza:
Most komolyan??!! Sportos, jóképű és itt keresel? Élőben miért nem megy? Elvileg ha ezeknek a jellemzéseknek megfelelsz akkor bőven akadna jelentkező, akkor mi a gond?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem becsapás, ez igy van es tudom h eleg gaz h itt írom ezt es ekkora egoval, mert ez nem rám vall, de a jellenlegi élethelyzetem kényszerít erre, mondjuk ugy:)
Most pont megyek edzésre, ha vegeztem linkelek képet annak aki igényt tart rá.. De addig ram is lehet irni ugy könnyebb ;)
2015. márc. 9. 17:13
6/6 anonim válasza:
Jóképű, sportos srác..
Hol a csapda? Xd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!