Mennyi esély van rá, hogy a kocka megfordul? 21L
Én és az egyik barátom nagyon közel kerültünk egymáshoz. Jelenleg úgy tűnik, hogy lesz is köztünk valami. Hogy mi? Azt nem tudom. Intim dolgok sanszosak. Csakhogy ő lehet semmi komolyabbat nem akar, mert csaja van. Én viszont igen...
Hogyan lehetne ebből több? Tippek/tanácsok?
/Lelkifröccs nem érdekel, előre szólok! Ha nem félek lépni, talán már rég összejöttünk volna...:/
"ha a csaját otthagyja érted....téged is ott fog hagyni egy másik csajért.". Ez így van!
Ha a lelkifröccs nem érdekel, akkor miért is tetted fel a kérdésed?
Tiszta sor
1. vagy hallgass tovább, és ne lépj semmit,
2. lépj, és ha elutasít, vállalod hogy megszakad a barátságotok. (mert tuti ez lenne belőle)
3. lépsz, és ha otthagyja érted a csaját, akkor szintén vége a barátságotoknak, lesz valami több, de az sem fog sokáig tartani, mert ha jön egy új csaj, téged is dob azért. Tehát itt jön a képbe amit írt az 1-es hozzászóló...
Nos akkor?
Nem csajozógép. Nem csapja össze-vissza mindenkinek a szelet. A barátom, ismerem.
Nem törvényszerű, hogy velem is hasonlóképpen járna el. Ezt nem lehet kijelenteni. Bármi lehet.
Ez alapján akkor mindenki maradjon élte végéig az első párjával, tetszik, nem tetszik, hisz örökre szól.
Ez azért jóval összetettebb.
nem, nem összetettebb
Valakivel azért járunk, mert szeretjük. Ha már nem, akkor szakítunk, és csak utána nézünk új lehetőségek után.
Szerintem részben ezért barátkozott, hogy a közelemben legyen.
Előbb leülök vele ezt tisztázni, az biztos. Hogy mégis hogy is képzelte ezt el...
beszéld meg vele... de szerintem az első válaszolónak nagy igaza van...
Ne lépj bele ilyen dolgokba meg főleg ez a testiség.. lehet történik valami aztán utána semminem lesz... :/ nagyon gyanús ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!