Erre mégis mit lehet írni?
Figyelt kérdés
Tetszik egy pasi, bejelöltem fb-n, mondván nem vesztek semmit... eddig egyszer találkoztunk, akkor úgy éreztem szimpatikus vagyok neki. Gondoltam utána, ha akar valamit, majd ír. Írt is annyit, pár napra rá, hogy köszöni, hogy bejelöltem, és mosolygósfej. Erre most mégis mit írjak, hogy elinduljon valamerre a beszélgetés?2015. márc. 9. 08:48
1/5 GipszI válasza:
Keress valami közös témát.
Pl. Mit olvasott legutóbb, milyen filmet lattal es o latta-e, ismer-e jo kávézót x kornyeken, melyik macskaalom az ideális stb stb
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! de szerinted ez felfogható kezdeményezésnek részéről? hogy napokra rá rámírt?
2015. márc. 9. 09:12
3/5 anonim válasza:
Ha valaki komolyabban szeretne ismerkedni, akkor nem tőmondatokat írna, és főleg nem több nap kihagyással. Nem sok mindent írtál a srácól: de szerintem nem nagyon akar tőled semmit, vagy az a fajta aki várja, hogy a csaj tegye meg a lépéseket. De inkább az előbbire voksolnék. Kezdeményezőbb lenne ha annyira szimpatikus volnál neki - főleg találkozás után. Amikor találkoztatok miről beszélgettetek? Egyáltalán volt normális kommunikáció?
4/5 anonim válasza:
Roppant egyszerű a dolog: kell neked?
Akkor keress valami közös témát (nézd meg az oldalát, hátha kitett valami érdekeset).
5/5 GipszI válasza:
Kérdező: #3-as leírta a lényeget. Szerintem sem számít kezdeményezésnek egy tőmondat. Ha már bejelölted, írt volna többet ha érdekled (hacsak nem mamlaszabb még nálam is :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!