Mennyire undorító az ilyen felsőtest? (fiú vagyok)
2015. márc. 8. 19:42
1/12 anonim válasza:
A szőrtelenséget leszámítva szerintem tök jó, egyáltalán nem undorító.
2/12 anonim válasza:
A lányok imádják az éhségkockás, 60 kilós ropikat, akiket egy erősebb szél arrébb fúj.
4/12 anonim válasza:
Borotválhatnád a hónod alját. A tetkó nagyon gáz nekem. De szerintem átlagos testalkat, kicsit jobban szeretem mondjuk a "nagyobb" pasikat.
5/12 A kérdező kommentje:
Ez nem én vagyok...
Szoktam borotválni.
2015. márc. 8. 19:44
6/12 anonim válasza:
Ha undorítónak tartod, miért nem teszel ellene?
9/12 anonim válasza:
Ha ilyen vagy akkor szerintem gyorsan kezdjél el edzeni mert ez borzasztó!
Mint egy veréb!
10/12 anonim válasza:
A kérdés az, te jól érzed-e magad benne? Mondjuk, erről a testről el nem tudom képzelni, hogy rendszeresen és tartalmasan étkezne, és részemről feltétel, hogy gyakran menjünk sokat kajálni együtt, és ne salátát, de ez már az én egyéni szocproblémám :D Ha szerinted így vagy a legjobb, akkor maradj ilyen. Ne mások kedvéért változz. Ha szerinted ez undorító, akkor kezdj el enni és sportolni, tuti lenne látszata. Ha mások szerint undorító, akkor vonj válat, rengeteg lány van, akinek direkt ez a zsánere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!