Mit írjak a társkeresős profilomba?
Annyi mindent írhatnék.
Nem akarok butának látszani, de ugyanakkor regényt írni se.
Minden olyan dolgot, amit fontosnak tartasz magadról, és főleg, hogy milyen célból és miért keresel párt magadnak. Mit jelentene ő számodra, és mit tennél meg érte.
28/N
Igen, ez eddig okés. Csak mivel meleg társkereső, egyrészt szeretnék őszinte lenni, másrészt félek hogy rámismernek. (igen, nő vagyok)
Ráadásul elég specifikus az érdeklődési köröm, szóval nem tudom azt belemerjem-e írni. Egy részt fontos, mert ez is egy szűrő, másrészt viszont ami a netre egyszer felkerült, onnét le nem kerül.
Egy-két szót magadról és a hobbijaidról, mik a legjellemzőbb tulajdonságaid, miket szeretsz csinálni stb. Meg egy normális profilkép, nem agyonsminkelt, nem tükörbenpózolós, egy vagy kettő is bőven elég, nem kell 80 ugyanolyan képet feltölteni.
Egy-két szót arról, milyen társat keresel, milyen tulajdonságokat tartasz fontosnak a másikban. Ennél több nem is kell.
Milyen specifikus érdeklődési köröd van, amit nem mersz beleírni a profilodba? Szabadidődben csirkét áldozol netán? :-)
Amúgy nem muszáj beleírni, megoszthatod privátban is az érdeklődőkkel.
Gondolom fotót is kell feltöltened magadról, arról pedig úgyis rád ismernek, akik ismernek! Szerintem nem szégyen az, ha valaki a saját neméhez vonzódik, persze csak ha mindezt kultúráltan, a megfelelő helyen és időben teszi!
Hány éves vagy?
teljesen hétköznapi hobbi, csak kevesen űzik.
Nem a szégyelléssel van a baj, konkrétan attól tartok, hogy megvernek vagy kirúgnak a munkahelyemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!