Valakinek az ilyen lányok bejönnek?
Figyelt kérdés
Igazság szerint volt már sok barátom de mindegyik otthagyott az első vagy második csók után....elég szar érzés na de kezdjük : külső barnás szőke vállig érő haj (levágattam és megbántam) zöldes szürke szem szeretek sötét sportos ruhákban járni de ha kell akkor magassarkú meg koktél ruha. Belső : vicces vagyok ha kell megtudom védeni magam de nem vagyok az a nagyszájú stílus.Szeretek embereket fárasztani :DD Szeretek zongorázni és festeni meg persze a zenéket is imádom.Rasszista vagyok mármint a Romákkal szemben mert már nagyon sokszor bántottak meg meg kihasználtak. Kb ennyi írj ha van kedved ;) 14/l2015. márc. 8. 13:00
2/9 anonim válasza:
annyira kislány vagy még. és itt nem elsősorban a korodra célzok...
3/9 anonim válasza:
hát így ennyiből simán lehetne bermi de túl fiatal vagy 18 lennél írnék :) 21/f
4/9 anonim válasza:
Hát nekem mind1 ha akarsz beszélni akkor írj. 14/f
5/9 anonim válasza:
Ezek alapján nekem bejössz csak ne lennél ennyire fiatal.
6/9 anonim válasza:
Ezeknek a kérdéseknek annyira sok értelmük van. Felsoroltál pár külső tulajdonságot, ami alapján egyáltalán nem lehet megítélni, és felsoroltál néhány belső tulajdonságot, ami töredéke a személyiségednek.
Másik meg, hogy elképzeltem egy 14 éves lányt magassarkúban tipegve egy koktélruhában. Hááát... :D
Kérdésedre: biztos bejössz valakinek, de azt nem így fogod megismerni :)
8/9 anonim válasza:
Írjál ha gondolod, de max barátkoznék. Mivel most is csesztetnek, egy kapcsolattal :D
9/9 anonim válasza:
Tudom hogy fiatalodik a tarsadalom. De az hogy 14 evesen sok baratod volt mar...
Kicsit durva.
Btw.
Nekem bejonnek, az ilyen kulturaltabb lanyok mint pl te.
És nem is hagyom oket ott 1 csok utan... Nemtudom hogy van valakinek szive ahhoz...
18/f/Miskolc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!