Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudhatnám meg kérdezés...

Hogyan tudhatnám meg kérdezés nélkül, hogy tetszek e neki?

Figyelt kérdés

Sziasztook!!! ^^

Van 1 fiú... 1x már taliztunk de nekem nem jön be... (tényleg nem tetszik!!!!!!!) Hogyan tudhatnám meg, hogy tetszek e neki, anélkül hogy megkérdezném szószerint???

Nem akarok rákérdezni, mert régebben "jártunk" és kicsit gázna érzem a rákérdezést, de még most is szoktunk dumálnii!!

#randi #beszélgetés #kert #ismerkedés #szerelem #tetszés #awkvard #jég akkum #kérnek XDD
2015. márc. 8. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha neked nem tetszik és nem is akarsz tőle semmit akkor miért érdekel?

És főleg nonverbális jelekből tudsz erre következtetni.

2015. márc. 8. 11:47
 2/8 A kérdező kommentje:
mert ha igen, akkor valamennyire szeretném tudnii...
2015. márc. 8. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Kedves első.

Mert jót tenne az egójának.

2015. márc. 8. 12:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Najoh... hagyjatok, ha csak sertegetni akartok!!! N irjato. Valaszt, és nem az egóm miatt!!! Csak tisztazni akarom ezt vele ennyi...
2015. márc. 8. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek kérdező, nem akartalak megbántani. Csak már megint általánosítottam.

Egyébként ha már egyszer jártatok, akkor valószínűleg tetszettél neki, és nem hinném, hogy ez megtud változni.

Magamból kiindulva még mindig tetszik a gyerekkori szerelmem, pedig már évek óta nem is láttam.

Viszont a külső ideálok egyeseknél megtudnak változni. Ismerek olyat akinek régen csak a hosszú hajú lányok jöttek be. Most meg rövid hajú nője van.

3-as válaszoló voltam.

2015. márc. 8. 13:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Oke... nembajj, csak en telleg nem az egom miatt akartam kerdezni, hanem csak kivancsi vagyok...
2015. márc. 8. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem te vagy rá kíváncsi, hanem az egód. Tudom, hogy nem hiszed el, de majd egyszer, ha visszagondolsz erre, magad is rájössz majd.
2015. márc. 8. 18:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyebkent tisztaztam vele... es nem nem az egom, hanem csak egyszeruen en... de ugy laccik itt mar tanacsot se lehet kerni :(
2015. márc. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!