Van itt olyan lány, aki elfogadja a fiút amilyen, még ha a pasi rendeleneséggel született, betegség külsőleg vagy belsőleg látszik? 20/F
Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 19:05
11/13 anonim válasza:
Nekem a külsőmmel van a baj... Elállnak a füleim és eddig még egy lánynak sem kellettem, pedig nem 10/10-es lányokkal ismerkedtem, hanem átlagosakkal és közöttiekkel, sőt még az alattival is, de nekik sem kellettem.... Rondának születtem és lassan kezdek végleg beletörődni, hogy egyedül leszek, mert nincs egy olyan lány sem, aki megismerne... 18/F
12/13 anonim válasza:
diszklekszia( bocs hogy rosszul írtam,) nem baj. De ha deformált az arca akkor nem. Meg akkor se ha nincs egy végtagja. De ha csak eláll a füle azzal nincs baj :)
13/13 anonim válasza:
A diszlexia nem rendellenesség, hanem egy baromság. Vannak emberek, akik nehezebben tanulnak meg olvasni és több segítséget, odafigyelést igényelnek, de ez nem rendellenesség, és pláne nem betegség. Arról nem is beszélve, hogy csomó gyerekre ráfogják, hogy diszlexiás, mikor csak szimplán nem tanították meg normálisan olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!