Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan közelítsek egy 30-on...

Hogyan közelítsek egy 30-on felüli pasihoz, aki nagyon tetszik de 13évvel fiatalabb vagyok nála? Közös munkahely, de más beosztás, alig találkozunk. Mindig mosolyog rám, de nem tudom ezt vehetem-e egyfajta jelnek?

Figyelt kérdés
Mosolygáson és köszönésen kívűl 1-2 szót sikerült váltanunk,előrelépés nem történt. Mit tegyek,hogy adjam a tudtára? A melóban nagyon nehéz,sok a pletykás ember.

2015. márc. 6. 17:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%

ez az utolsó kérdésed jól mutatja a 'gyerekségedet' :)de ez nem lehet akadály. nekem is idősebb férfiak tetszettek ennyi idősen.

elegyedj vele beszélgetésbe, bármilyen kis csacska indokkal, időjárás, mozi, színház, fénymásolás elegendő ok rá, ha vevő a közeledésedre kedvesen fogadja és minden megy magától.

mondjuk én előtte kipuhatolnám van-e barátnője vagy felesége, a szeretőség keserű kenyér.

2015. márc. 6. 18:44
 12/18 A kérdező kommentje:
Lehet gyerekségnek tűnik,csak nagyon sötétben tapogatózom még. Elvált úgy tudom.
2015. márc. 6. 18:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, ahogy bárki mással.

Ne a harmincas embert lásd benne, hanem a férfit. Hidd el, nem sokkal másabb egy harmincas férfi, mint egy huszonéves.

2015. márc. 6. 18:52
 14/18 anonim válasza:
Legalabb fuggetlen a ficko,vagy neked mindegy csak farok legyen?
2015. márc. 6. 18:52
 15/18 A kérdező kommentje:

Van benne valami, ha azon görcsölök,hogy úristen ő 30 éves,nem tudok kibontakozni elötte. Köszönöm szépen! Nem akarom lerohanni,de amiket írtatok,hogy általános témát ha felhozok és kedvesen reagál,az úgy gondolom jó jel. Így lehet ő is máshogy néz,nem úgy,hogy jaj egy 20on éves csitri.

Ez a mindegy csak farok komment meg nagyon röhejes volt,ha olvastad volna,írtam hogy elvált. ÉS ha csak farok kellene,szerinted görcsölnék ennyit ezen az egyen? Ha csak az kéne,azt találni minden sarkon. Idétlen...

2015. márc. 6. 19:04
 16/18 anonim válasza:
22%
Nem vagy benne biztos,hogy elvalt, csak "ugy tudod" de azert rarepulnel a fickora te kis...
2015. márc. 6. 19:13
 17/18 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nem vagyok benne biztos? Úgy tudom,mert a munkahelyen mindenki ezt tudja,de nyilván őt még nem kérdeztem meg,hogy " héé amúgy elváltál?"
2015. márc. 7. 14:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért milyen ember akibe szerelmes vagy? mesélj róla,így tudok neked segíteni.
2015. márc. 9. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!