Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek 4-5 év korkülönbsé...

Szerintetek 4-5 év korkülönbség soknak számít?

Figyelt kérdés
Én 14 vagyok ő pedig 18. Szerintetek számít korkülönbség köztünk?
2015. márc. 6. 17:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem írtam oda, hogy én vagyok a lány, 14 éves. :)
2015. márc. 6. 17:31
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
Hát igen. álltalában azért fen "felnőtt" embernek kiskoró kisgyerek "szerelme" mert őket nagyon könyű megszerezni, ellenállhatatlan a friss hús, és z idősebb feltehetőleg nem tud elhelyezkedni, nem jön be senkinek a korosztályában, ezért gyerekeket választ inkább. Ez később problémás ehet, hiszen a pedofilizmus büntetendő. Az iylen emberek kezelésre szorúlnak sajnos.
2015. márc. 6. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem az. :)
2015. márc. 6. 18:54
 14/18 anonim ***** válasza:
persze természetesen. mert annyi rálátásotok van egy kapcsolatra innen és beleláttok a 18éves fejébe is persze. SE. gratulálni tudok a mindenki pszichologus és jol tud általánositani. nyilván 18évesen gyerekes vagyok persze. örülök,hogy szakvéleményt írtál a kis géped elől. tessék keksz. a korosztályomnak nem jövök be.. aha igen. végülis 16 honapig volt barátnőm aki idősebb volt mint én. de ez is csak azt mutatja,hogy az exem egy infantilis senki aki pszichologusra netán még pszichiátriára is szorul. jolvan. üljetek le.
2015. márc. 6. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:

ja és persze teljesen pedofil hajlamaim vezettek amikor összeismerkedtem vele. mert ha 26 évesen összejövök egy 20évessel az is teljes pedofilizmus. omg.

előző voltam. lehet oltani.

2015. márc. 6. 21:23
 16/18 anonim ***** válasza:
az megint más korosztály, mind ketten felnőttek. De látszik ezen a felfogásodon mennyire gyerek és ostoba vagy. 14 éves lány még fejletlen, gyerek és más az élete. 18 évesen azért már vannak igényei az embernek, és más az élete is. ezér nem helyén való egy ilyen kirakat kapcsolat mikor egy felnőtt ember beleszeret egy kisgyermekbe, egy kisgyerek meg egy felnőtt emberbe.
2015. márc. 6. 22:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Mert aki holnap tolti a 18 az mar teljes mértékben felnott,csak felnott igényei vannak es onallo is. Ostoba vagyok? Rendben. Erre nem tudok mit mondani,csak hogyha ennyire maradi valaki akkor egye meg a bullshitet

De megyek es szakitok a baratnommel mert o meg gyerek. De végülis gimibe jar. Ja de hat 14 biztoshhamarabb adtak az oktatásba es meg gyerek.

2015. márc. 7. 00:04
 18/18 anonim ***** válasza:
A 14 mióta kisgyerek? Nem 4 éves....
2015. márc. 7. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!