Ismerkedés kezdetben? Fog ez alakulni? Mi a véleményetek erről és a lányról?
Volt egy hölgy aki megtetszett nekem, vagány mégis kedves. Ahová bejártam pékség, ő a legaranyosabb, a másik vagy flegma, vagy búval bélelt, de ő oda jött és olyan vidám kedves mosolygós volt hogy megtetszett vagy 3 hónapja.
Meghallottam a nevét majd fb-on ismerősön keresztül megtaláltam.
Ráírtam vissza írt...sokat beszélgettünk.Úgy éreztem már korábban is hogy én is bejövök neki, láttam a szemén, de ez üzenetek váltása idején is meg maradt!
Meg adtam a számom, ő pedig megcsörgetett.
Küldtem neki jó éjszakát üzenetet, másnap jó reggelt üzenetet. Bementem a pékségbe, de nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni ezért csak néhány szót váltottunk.
Este ismét chateltünk...ismét bókoltam neki, amit valahogy képtelen elhinni, akár azt hogy tetszik nekem. Nem tudom ennek még mi az oka.
Megbeszéltünk egy találkozást 4-5 nap múlva, de előtte is szerettem volna, egyszer nemet mondott, másnap ismét megpróbáltam akkor bele ment, ma volt ez a bizonyos találkozás. Igazi nő késett 5 percet :) mondtam neki hogy menjünk valahol együnk egy pizzát, ő nem éhes, kértem igyunk egy kávét valahol ő azt sem kér... elég nehézkes volt, végül elmentünk az autóval egy kútra ahol ittam egy kávét, ő nem kért semmit, vettem neki egy kis raffaelot. Elfogadta, megkínált meg köszönte tündér volt. De nem értem nagyon, ennyire visszahúzódó? Vagy rosszul érzem?
Esetleg engem nem akar?
5 perc késés nem akkora, hogy említésre méltó legyen.
Lehet, hogy csak nincs pénze, és nem akarja, hogy költs rá. Lehet, hogy azt hiszi, akkor elvárnál valamit cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!