Gyerekkor ota tarto mániákus állat és természetimádat. normális? több száz állatom volt. 33ffi
Figyelt kérdés
még mielőtt vmi örült megnem talál nem animalsex2015. márc. 5. 00:43
2/5 anonim válasza:
Ha ilyen közegben/helyen nőttél fel teljesen normális.
3/5 anonim válasza:
persze, hogy normális. én is nagyon szeretem az állatokat, szinte jobban mint az embereket. és jobban is sírok,ha egy állatom hal meg, mint egy ember.
18/L
4/5 anonim válasza:
#2 én pl nem ilyen közegben nőttem fel, sőt, szinte semmi közöm nem volt az állatokhoz kiskoromban. Mégis szeretem őket.
Megkockáztatom, hogy pont, aki ilyen közegben nőtt fel, az rombolja, pusztítja a természetet, állatokat.
5/5 anonim válasza:
#4 Nagyon sajnálom, ha ezt -nem tudom honnan szedted-, így látod vagy csak a kis világodban van ez?.. -.-
Nagy tévedésben élsz, sok embert ismerek, akik állattartással is keresik a pénzüket, nagyon is szeretik és jól gondozzák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!