Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hazudta, hogy szerelmes?

Miért hazudta, hogy szerelmes?

Figyelt kérdés

2 évig neten jóban voltam egy sráccal, távolság miatt kapcsolatesélytelen (9 000-10 000km). Én nagyon megkedveltem őt, de azt hittem, ő engem nem. Aztán inkább nem foglalkoztam vele, összejöttem mással. Amikor megtudta, nem keresett többet. Előtte persze sokat írta, nagyon kedvel, összejönne velem, ha tudnánk találkozni. Csak én nem hittem el.

aztán 1,5 év múlva megkeresett. Azt mondta, azért nem beszélt velem, mert nagyon szerelmes volt, és el akart felejteni. Aztán pár hónapig rengeteg romantikus beszélgetés és "mi lenne ha", majd sokáig nem keresett. 2 hétig járt egy csajjal, közben szerelmet vallott nekem, majd szakított vele.

Egy hónapig megint semmi, majd mondta, neki ez nem megy, ő még szerelmes, és esélytelen, ne beszéljünk.

Miért nem tudja nyíltan megmondani, hogy nem akar velem beszélni, vagy hogy az agyára megyek? Miért kell évekig azt hazudni, hogy szerelmes?

21N, 26F

2015. márc. 4. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Siman lehet, hogy igazat mond. Ha nem akarna beszelni siman csak nem ir es kesz
2015. márc. 4. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudod ez úgy van, hogy nagyon sokáig beléd volt szerelmes, de aztán belőled kiábrándult mert nem jöttetek össze és másba lett szerelmes.
2015. márc. 4. 20:29
 3/3 anonim válasza:
Tudom,sokan azt mondják,hogy nem a távolság a fontos,de a te esetedben szerintem nagyon sokat ront,úgyértem ekkora távolságra lenni egyik a másiktól,azért nehéz normális kapcsolatot tartani.Én megírnám neki,hogy ne legyen semmi köztünk,csak barátság,és élném az életemet egy közelivel,akivel tudok is találkozni.
2015. márc. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!