Miért hazudta, hogy szerelmes?
2 évig neten jóban voltam egy sráccal, távolság miatt kapcsolatesélytelen (9 000-10 000km). Én nagyon megkedveltem őt, de azt hittem, ő engem nem. Aztán inkább nem foglalkoztam vele, összejöttem mással. Amikor megtudta, nem keresett többet. Előtte persze sokat írta, nagyon kedvel, összejönne velem, ha tudnánk találkozni. Csak én nem hittem el.
aztán 1,5 év múlva megkeresett. Azt mondta, azért nem beszélt velem, mert nagyon szerelmes volt, és el akart felejteni. Aztán pár hónapig rengeteg romantikus beszélgetés és "mi lenne ha", majd sokáig nem keresett. 2 hétig járt egy csajjal, közben szerelmet vallott nekem, majd szakított vele.
Egy hónapig megint semmi, majd mondta, neki ez nem megy, ő még szerelmes, és esélytelen, ne beszéljünk.
Miért nem tudja nyíltan megmondani, hogy nem akar velem beszélni, vagy hogy az agyára megyek? Miért kell évekig azt hazudni, hogy szerelmes?
21N, 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!