Normális érzés ez mikor valaki meg gyűlöl?
Röviden: Nagyon jó barátok voltunk,én többet akartam,kedveskedtem,egyre jobban nyomultam,elege lett,meggyűlölt,letiltott, személyesen fogalmam sincs mit mondok neki,egyáltalán találkozzak e vele ezek után.
És most úgy érzem hogy egy nagy nyomás esett le rólam...
Első szerelmem...volt.
Figyelj,lehet hogy nem tetszik amit mondok,de én sose pártoltam a második esélyeseket.Mindig is amellett álltam,hogyha valaki elnyom magától,mint a te esetedben is,az azt jelenti,hogy már nem kellek neki,nem hogy aztán ha a következő barátja\barátnője dobja,visszajön hozzád sírni,hogy nagyon megbánta amit tett.Akkor kellett volna gondolkodni.
Sajnos van olyan ismerősöm is(fiú),akit nem egyszer,nem kétszer,hanem legalább 7x dobott a csaja,és ő visszament hozzá,mert ugye a lány annyit nyalt neki,csakhogy visszafogadja.Tudod mit?Na én ezt nem tenném meg.Ennél pofátlanabb dolog szerintem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!