Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik, viszont ő olyan "osztálybeli nagymenő", de igazából irtó jó fej. Nem mond semmit és nem tudom eldönteni, hogy mit gondol rólam. Már sok csajjal járt, úgyhogy nem értem, miért csinálja ezt. Például, ha nincs a közelben más lány elmosolyodik, de amikor ránézek, abbahagyja. Néha rám vigyorog óra közben és engem bámul. Tök kedves velem és néha előttem vág fel más fiúk előtt. Sőt, már többször is megvédett. Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2015. márc. 4. 19:23
 1/1 Cuttika válasza:

Hány éves vagy?

Szerintem baráti vonzalmat érez irántad, bár ez a gesztusaiból és a feléd irányuló megnyilvánulásaiból sokszor nem egyértelműen eldönthető. Tetszik neked ez a fiú vagy már többet érzel iránta?

2015. márc. 5. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!