A szemüveges lányokat miért nem veszi észre egy pasi sem? 16/L
Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 18:40
11/30 anonim válasza:
Olyan is volt már... :D Olyankor még a legjobb barátnőket is nehezen XD
12/30 anonim válasza:
Ajjh én meghalok a szemüveges lányokért.
Főleg ha vastag keretes *_*
23/F
13/30 anonim válasza:
Gondolom nem a szemüveg miatt van.
Ha szép vagy észrevesznek szemüveg ide vagy oda.
14/30 anonim válasza:
Ez hülyeség, szoktam látni nagyon szép szemüveges lányokat.
15/30 anonim válasza:
Én minden nap találkozok egy szemüveges csajjal, kicsit esetlen szegénykém, de annyira jól áll neki a szemüveg és olyan cuki, hogy aaa... odaszaladnék azt szétcsókolnám :D
16/30 A kérdező kommentje:
am magas vöröshajú lány vagyok
2015. márc. 4. 18:53
17/30 anonim válasza:
És rám miért néz undorral minden nő?
19/30 anonim válasza:
Ismerek látásból egy középmagas vörös hajú szemüveges lányt és ő például nem néz ki rosszul és pont a szemüveg miatt. Úgy értem anélkül nem olyan figyelem felkeltő az arca. Szerintem ha a szemüveg a hibás akkor max a stílusa miatt (pl van nagy vastag ekrestes szemüveg, van kicsi és keret nélküli) szóval kinek mi áll jól. Alapvetően szerintem ha egy lány a hozzá illő szemüveget viseli akkor az kifejezetten jól tud kinézni
20/30 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2015. márc. 4. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!