Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok pontoznátok? Kép

Lányok pontoznátok? Kép

Figyelt kérdés

Már tényleg nem tudom, mit gondoljak magamról, őszintén.

[link]

2015. márc. 4. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Még jöhetnek vélemények.

#17 nem haragszom, azt kértem, hogy őszintén. :)

2015. márc. 4. 18:46
 22/71 anonim ***** válasza:
Szerintem a hajadat cseréld le valami egyedibbre, hidd el jobban észre fognak venni..
2015. márc. 4. 19:02
 23/71 A kérdező kommentje:
Oldalt és hátul most nincs egy centi sem a hajam, fent kb. 13-14 centi akar lenni és még növesztem, így egyedibb lesz.
2015. márc. 4. 19:04
 24/71 anonim válasza:

[link]

Ilyen egy NORMÁLIS fotó! Nem kell grimasz,sem idióta beállás! Így pózol egy férfi.

És úgy pózol egy díszköcsög mint te(ne haragudj,ez a kőkemény igazság).

A hajad borzasztó,hidegrázást kapok ezektől a frizuráktól,egyenesen a rosszullét kerülget.

[link]

Ezek a frizurák SZEXISEK! A tied GÁZ!

[link]

Még egy példa,hogy el ne felejtsd milyen a férfias arckifejezés/kisugárzás.

A mostani grimaszoddal,hajaddal 10/3.

Ha elképzellek normális arckifejezéssel és frizurával 10/8 jó adottságok,csak elrontod őket. Szép a fogad és a szemed! Az arcberendezésed egyébként teljesen rendben van.

Üdv! 18/L

2015. márc. 4. 19:36
 25/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinteséged, erre volt szükségem! Azon a képen tényleg hülye fejet vágok, viszont a rövid haj nem áll jól, mivel nagy a homlokom.

[link]

Ez az arckifejezés már jobb?

2015. márc. 4. 19:46
 26/71 anonim válasza:

Ez a haj inkább csak kiemeli a homlokod...

Közel sem jó,de egy fokkal elviselhetőbb. Ne húzd fel a szemöldököd,hamar ráncos leszel. ;) De most tényleg...Nem tudsz normális arcot vágni? A mai srácok képtelenek erre? Mi olyan nehéz benne? Képzeld el hogy mit tudom én,a valami jó filmet nézel és nagyon belemerülsz,akkor biztosan nem ilyen idióta képet vágsz... Ha mindig ilyen,plasztikáztass azt javaslom,mert ez így förtelem.

Bocsi a stílusért,kevés dolog készít ki,de ez nagyon.

2015. márc. 4. 19:49
 27/71 anonim válasza:
Mellesleg nálam nem itt kezdődik a nagy homlok. Nem kicsi,de nagynak se mondanám. Ereszd le a szemöldököd a homlokod közepéről és jó lesz. Szép gyerek vagy.
2015. márc. 4. 19:51
 28/71 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat még egyszer! :)
2015. márc. 5. 09:21
 29/71 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon helyes vagy, bár a grimasz és a haj miatt kerülnélek, mert tipikus felszínes, éretlen fiúnak tűnsz.
2015. márc. 6. 12:53
 30/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed! Igazából a belsőmre nem kaptam idáig panaszt, szerintem a véleményed változna egy rövid beszélgetés során. :)
2015. márc. 6. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!