Lányok pontoznátok? Kép
Köszönöm mindenkinek! Még jöhetnek vélemények.
#17 nem haragszom, azt kértem, hogy őszintén. :)
Ilyen egy NORMÁLIS fotó! Nem kell grimasz,sem idióta beállás! Így pózol egy férfi.
És úgy pózol egy díszköcsög mint te(ne haragudj,ez a kőkemény igazság).
A hajad borzasztó,hidegrázást kapok ezektől a frizuráktól,egyenesen a rosszullét kerülget.
Ezek a frizurák SZEXISEK! A tied GÁZ!
Még egy példa,hogy el ne felejtsd milyen a férfias arckifejezés/kisugárzás.
A mostani grimaszoddal,hajaddal 10/3.
Ha elképzellek normális arckifejezéssel és frizurával 10/8 jó adottságok,csak elrontod őket. Szép a fogad és a szemed! Az arcberendezésed egyébként teljesen rendben van.
Üdv! 18/L
Köszönöm az őszinteséged, erre volt szükségem! Azon a képen tényleg hülye fejet vágok, viszont a rövid haj nem áll jól, mivel nagy a homlokom.
Ez az arckifejezés már jobb?
Ez a haj inkább csak kiemeli a homlokod...
Közel sem jó,de egy fokkal elviselhetőbb. Ne húzd fel a szemöldököd,hamar ráncos leszel. ;) De most tényleg...Nem tudsz normális arcot vágni? A mai srácok képtelenek erre? Mi olyan nehéz benne? Képzeld el hogy mit tudom én,a valami jó filmet nézel és nagyon belemerülsz,akkor biztosan nem ilyen idióta képet vágsz... Ha mindig ilyen,plasztikáztass azt javaslom,mert ez így förtelem.
Bocsi a stílusért,kevés dolog készít ki,de ez nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!