Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lesz vonzó egy pasi...

Hogyan lesz vonzó egy pasi számotokra? Mivel kelthet bennetek érdeklődést (nem barátilag)?

Figyelt kérdés

2015. márc. 4. 14:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A természeteden nem tudsz változtatni,legfeljebb takargathatod.Ezt a kisugárzás dolgot sosem értettem.Mi ez konkrétan.Eddig semelyik csaj nem tudta leírni.Számomra sokat számít a természet.De szerintem mindenkinek megvan a maga hülyesége.
2015. márc. 4. 18:12
 12/21 A kérdező kommentje:
Az eszedet magasról leszarják...tapasztalat...unalmasnak találják.
2015. márc. 4. 18:14
 13/21 anonim ***** válasza:

A határozottság és a férfias fellépés alapvető, enélkül biztosan nem tekintek rá potenciális partnerként.

Emellett nagyon sokat segít, ha már a kezdetektől fogva érezteti, hogy tetszem neki. Veszítettem már el úgy barátot, hogy hónapokig barátkoztunk, semmi jelét nem adta, hogy vonzódna hozzám, aztán meg csodálkozott, hogy nem jöttem rá, hogy halálosan szerelmes belém. Hát nem. Nő vagyok, nem gondolatolvasó.

A legjobban pedig azt szeretem, ha határozott stílusa van egy férfinek, és ha nem átlagos. De ez neked nem biztos, hogy segít, mert én is nagyban eltérek az átlagtól, szóval ami nekem bejön, az valószínűleg kilenc másik lánynak nem.

2015. márc. 4. 18:16
 14/21 A kérdező kommentje:

Szerintem a többségnél a külső dominál.

Mit értesz az alatt,hogy érezteti,hogy szeret?Kedves vagy ilyesmi?Ettől a legtöbben hánynak.

2015. márc. 4. 18:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Ki beszélt itt szerelemről? Ott még nem tartunk. Vagy ha már igen: ha egy pasi az első randin azt mondja, hogy szerelmes, azt nem fogom elhinni.

Azt írtam, hogy érezteti, hogy tetszem neki. Azaz nem barátkozik, hanem meghív egy italra, felsegíti a kabátom, közben egy pillanatra hozzáér mondjuk a derekamhoz, értelmes bókokat kapok tőle - azaz teljesen nyilvánvaló, hogy mit szeretne.

Egyébként az ész is kimondottan előny. Aminek ráadásul nem sok köze van ahhoz, hogy unalmas-e a másik. Vagy ha igen, akkor is inkább a buták unalmasak, akikkel nem lehet semmiről beszélni. Az okosok közül csak a sznobok, akik rangon alulinak érzik, hogy mondjuk egy valóságshowról beszéljenek, és állandóan mindenkit bírálnak.

2015. márc. 4. 19:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, amiért Neked még nem jött össze, hogy az eszed miatt vonzódjanak Hozzád, még nem jelenti azt, hogy másnál sem működik. Van olyan srác, akinél a tudása is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésem. Például azért, mert hasonló az érdeklődési körünk, Ő tapasztaltabb, több mindent tudott nekem mesélni róla, én meg ittam a szavait.
2015. márc. 4. 19:27
 17/21 A kérdező kommentje:

Igen,úgy értettem tetszel neki.

Hát,kicsit csicskaság,ha mindent megkapsz tőle.Kivéve,ha engedsz neki.

Általában a szóbeli dolgok egy idő után unalmasak lesznek és azt hiszik,hogy nyámnyila az illető.Vagy a másik vége,ha nagyon hajt valaki.

Amúgy kösz az észrevételt.Bár most még jobban össze vagyok zavarodva. :S

2015. márc. 4. 19:42
 18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó,milyen téma volt?Gondolom nem matek 2 vagy hasonló.
2015. márc. 4. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Az a vicc mikor olyan nők küldenek el azzal hogy nem vagy sportos akit könnyebb átugrani mint megkerülni... Ez most csak úgy eszembe jutott :)
2015. márc. 11. 13:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Nyilván ez attól is függ, milyen a lány, és hol vannak az igényei. Ha egy kapcsolatfüggő, esetleg egy kissé ribizlis lány más elvárásokat támaszt egy férfival szemben, mint egy érett gondolkodású, normális lány.

Talán alap dolog, és a férfiak általánosítását is ennek köszönhetjük, hogy normális férfiként olyan lánynál próbálkoznak, aki nem való hozzájuk. Érett nő csaj normális férfit fogad el maga mellé.

Hogy személyes válaszom is legyen: Találja meg az összhangot a humor és a komolyság között, adjon magára, legyenek céljai az életben, és tegyen is azokért.

2015. márc. 11. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!