Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden okos nő ilyen?

Minden okos nő ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy olyan perverz és lehetetlennek tűnő vágyam, hogy okos barátnőm legyen (nem végzettséghez kötött). Viszont ha nagyon ritkán beszélek egy okos nővel, annyira bunkó stílusa van, hogy megunom és nem is keresem többet. Szokásos dolog az, hogy okoskodik, kioktatja a másikat, elítél, lekezel. Amolyan Ő mindent jobban tud stílusban, vagy végzettséghez köti az ismerkedést. Vagy kielemezgeti a kérdéseit a másiknak, mint valami pszichológus, mindenben a logikát keresi, pedig lehet csak ösztönösen jött a tett vagy kérdés. Remélem csak én fogom ki az ilyen stílusú nőket...:/
2015. márc. 4. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
az okos nők többsége felfuvalkodott és tipikusan az a fajta aki amolyan "phah. miért beszél hozzám ez a féreg? Na tűnj el innen nem vagy rá méltó hogy a fényemben sütkérezz" típusú.
2015. márc. 4. 12:52
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Akit te leírtál az minden csak nem okos nő, inkább egy öntelt paraszt
2015. márc. 4. 12:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Én mindig is az intelligenciát kerestem a nőkben, amihez hozzátartozik az is, hogy nem bánik lekezelően senkivel, nem köti végezettséghez az ismerkedést. Számomra az okosság teljesen elhanyagolható tényező, csak az a fontos, hogy intelligens legyen. De ezt a fajta intelligenciát nem lehet iskolában tanulni.
2015. márc. 4. 12:55
 4/12 A kérdező kommentje:

" De ezt a fajta intelligenciát nem lehet iskolában tanulni."

Ugyan így értettem én is. Imádok hülyülni, röhögni hogy a nyálam is kifolyik, de van egy oldalam amely néha értelmesebb dolgokról is beszélgetne. Na meg ha véletlenül idegen szót használok, hogy "Karakán vagy" akkor ne azt mondja nekem hogy paraszt állat vagyok, ahelyett hogy megkérdezi mit is jelent...

2015. márc. 4. 13:01
 5/12 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem minden okos nő ilyen. Sőt az intelligenciahoz hozzá tartozik, hogy nem viselkedik így
2015. márc. 4. 13:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Mire jó az okos nő? Általában okoskodik meg öntelt. Azonkívül nem azok a témák érdeklik amik engem, úgyhogy beszélgetésbe sincs több téma.

Sokkal fontosabb hogy szép legyen.

2015. márc. 4. 13:09
 7/12 A kérdező kommentje:
A szép az még önteltebb és bunkóbb. Ha nem vagy kigyúrva és nem vagy jóképű, szóba sem áll veled....
2015. márc. 4. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Vagy te hiszed azt, hogy szóba sem állna veled. De mivel nem lépsz, a végeredmény ugyanaz: nem beszél veled. És így lehet tovább általánosítani.
2015. márc. 4. 14:24
 9/12 A kérdező kommentje:
honnan veszed, hogy nem lépek?
2015. márc. 4. 14:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Csak rossz nokbe botlottal bele vagy te vagy tul erzekeny.

Azért ne add fel, talalhatsz kedves es okos not is egyben.

2015. márc. 4. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!