Hölgyek, lányok! Valakinek lenne kedve ismerkedni? 36F vagyok és elég macis.
Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 09:07
12/16 anonim válasza:
Amerikában láttam a piramitokat.
13/16 anonim válasza:
az igen tegyen ki kepet a hazrol:D figyelitek a bujtatott aranyasokat
amugy kerdezo, ezt inkabb csinald ugy hogy csak siman ismizni akarsz anelkul hogy irod a sulyod. elmeseled jo kis munkad van, ket orszagba vagy egyszerre stb, eppen most jottel haza be kellet menjel a bws szervizbe az autoval stb. aztan kuldesz csak kis arc fotot amihez mondod hogy van rajtam kis folosleg:)
es duma duma duma, facebook ahol mar van alakos keped de nem az amin a legkoverebbnek nezel ki, es utana tali. sima ugy. ez a rendja modja a dolgoknak. elobb kell erzelmek kialakuljanak aztan pedig hatranyokat meselni.
forditva nem megy.
14/16 A kérdező kommentje:
Miért lennék troll?? Én csak ismerkedni szerettem volna, de már látom, hogy nem jó oldalt választottam erre...
2015. márc. 13. 01:55
15/16 anonim válasza:
Társkereső jobb lenne, az biztos.
Itt is lehet ismerkedni, de elég nehéz.
16/16 A kérdező kommentje:
A társkeresőket nem nagyon szeretem. Ott mindenki csak a pi..áját mutogatja...:)
2015. márc. 16. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!