Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 22 éves srác és 14 éves lány?...

22 éves srác és 14 éves lány? Nem szerelmes belém? Változtatni mindenen? Én se szeretem csak a állomvilág amibe beleéltem magam.

Figyelt kérdés

Szóval tudom változtatnom kell mindenen! Én voltam a hibás hogy beleélem magam. 18 éves korom óta nincs barátnőm életembe egy 8 hónapos kapcsolatom volt és már nagyon hiányom volt. Facebook-on volt egy lány eleinte lottó számokat kérdeztem tőle, ez nyáron volt aztán egyre többet beszélgetünk face-n akkor még 13 volt tudta nem szabad vele kezdeni meg ilyenek. Aztán egyre többet beszéltünk és írtam neki a kőkemény szívem kezdi meglágyítani örülök szeretek vele beszélni. Októberba lett 14 éves és egyre többet beszéltünk meghallgatuk folyton egymást próblémáit. Aztán mikor írtam fáj a hátam célzott hogy ö jól tud masszírozni meg ilyenek.

Aztán decemberbe már álmodoztam néha belegondoltam milyen volna ha megmaszirozna!Januárba már becéztük egymást hogy cica meg húsi. Után Januárba 16-án oda voltam haverokkal inni és láttam hogy egy srác szívet írt a Üzenő falára és egy egy szívet hogy szeretlek <3 így !

Akkor elkezdtem erősen szorongani reggel! Annyira hogy egy hétig nem aludtam és sürgősségin kötöttem ki.

Én aztán leírtam többet érzek mint barátság. Ö is azt írta kötődik hozzám. Az a srác akinek szíveket írkált 2 hónapja létezett facebook-on félig cigó volt. Sose találkoztam és mégis nagyon szerelmes volt belé. Aztán hogy én rájöttem hogy van pasija így netten folyton besértödtem és elkezdtünk vitázni. Mikor írta nekem hogy húsi én vissza írtam neki lógj egy másik husidal.

Mikor puszikat irkált én félre értettem.Azt hittem szerelmes belém. Aztán találkoztunk elsőnek akkor csak egy sima ölelést adtunk egymásnak ez volt 10 perc kb! Jött a második az kb 50 percig tartott. Mindig akkor találkoztunk mikor péntek este várta a buszt egyedül.

Persze én kiírtam egy kérdést ide gyakorikérdésekre és megmutattam neki arra nagyon megharagudott.

Itt az a kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__654..

Ez megmutattam neki és megsértödött rám jött pár vita aztán azt beszéltünk nem veszekszünk!

Jött a második találka akkor se volt ölelgetés meg bujás! Aztán jött a harmadik találka ilyenkor már ölelgetett engem és puszikat adott az arcomra én meg a homlokára ! Tök jól elvoltunk. Hetente péntekenként találkoztunk jött a negyedik az volt a legjobb!

Jó erősen szemtől szembe átölelést én meg puszilgattam a nyakát meg fogtam a segét is ! Kapott egy macit mert mondtam pár nap múlva valentin! Illatos maci volt és azt mondta azzal alszik! Aztán rengeteget veszekedtünk face-n én folyton besértődtem hogy nem írkál szíveket nekem mint az exbarátjának sose írta nekem hogy szeretlek ! Mert miután megmutattam neki hogy mit írtam gyakorira azt írta nem szédít tovább engem ö csak barátságot érezz ! Ez még a második találkozásnál írta!

Mikor hazamentem kirakott egy űzenő falra egy szívet és egy bejegyzést az nap "Mikor az illata rajtad marad" Ilyenkor éreztem sinnen vagyok! Aztán folyton veszekedtem vele meg írtam én nem vagyok cigó nagyon össze vitáztunk már nem tudtam megbízni benne" Persze nem is ok nélkül" A ötödik találkozás már nem volt a igazi főleg hogy alapból rossz kedvem indultam el hozzá! Akkor ott volt nővérének fia 16 éves meg annak barátnője és előtte nem öleltem meg csak , ö meg csillogó szemekel nézett a szemembe és mondta hogy szép kék a szemem. Aztán mikor sötétedett elküldte a srácot is 10 percig ölelkeztünk de már nem volt olyan mint a negyediknél! Akkor is kicsit megsértettem mert folyton exbarátját hoztam fel akivel netten járt! Aztán barátnője rám írt osztálytársa ö féltékeny lett megmutattam miket írt nekem ö is megmuttata miket írt volt barátjával én meg megsértödtem hogy ö nem úgy viselkedik velem mint vele! Mondtam hogy egy idegen akit sose láttál fontosabb mint akit a valóságban ölelgetsz! Most múlt hét pénteken volt a hatodik és 10 percet ölelkeztünk és a nyakát csókolgattam meg fogtam ugyan úgy a fenekét! De sok félre értés volt meg mostanság is volt! Szóval én szombat megírtam neki mit gondol milyen írányba halad a kapcsolatunk lát-e esély arra hogy mi járjunk? És így válaszolt! Tudtam hogy ma hol szál fel és hazudott egyedül volt a buszmegállóba !

Beszéltem vele hogy mondja a szemembe nem szeret és megmondta valóban! Mosolygott közbe.

Úgy érzem a sok veszekedés vágta tönkre a dolgot!

De mikor élőbe láttam úgy éreztem én se vagyok szerelmes mégis hiányzik ! Nem éreztem azt a fellángolást mint az első szerelmemnél!

Rájöttem ha akarna velem lenne de ha ő nem szeret! ÉN írtam neki kevés a heti 1 találka ö azt írta elég!

2015. márc. 2. 22:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10%

Mondjuk én azt mondom, ne egy buta kislány miatt ítélj el egy korosztályt. A 15-16 éves kategóriában is vannak értelmes lányok.

Amúgy (a fenék fogdosáson kívül) egy aranyos srácnak tűnsz. Úgyhogy remélem, hamarosan jobban leszel és találsz majd valakit magad mellé. :)

2015. márc. 2. 22:48
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen én egy kedves aranyos srácnak érzem magam! De valóban próbálok szerencsét! Én is soknak éreztem ezt a 8 évet köztünk! De a netten mikor azt olvastam hogy volt már rá példa hogy egy 14 éves és egy 22 éves összejött és eltelt 8 év és összeházasodtak és gyerekük lett! Tényleg túl sokat hibáztam !
2015. márc. 2. 22:52
 13/24 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ami Veled törtènt mèlyen megalázó. A lány mègcsak most nyitja ki a szemèt a világra, termèszetes, hogy fejest ugrana az új dolgokba, ugyanakkor mèg egy èretlen, èppenhogy tinèdzser. A gyermeki ènje dominálóbb, mint amit szerettèl volna látni belőle. Nem lehetnètek együtt úgy, hogy ne èrezzètek kellemetlennek a közöttetek lèvő korkülönbsèget. Remèlem tanultál ebből az esetből, így miután kiiheverted, mèrlegelni fogod a döntèseidet, használni tudod a józan ítèlőkèpessègedet. Ha szüksègèt látod, menj el ingyenes pszichológushoz. Hidd el, segíteni fog, ha egy külső szemlèlő rávezet a hibáidra, mielőtt mèg meglèpnèd azokat. Nem szègyen a segèlykèrès. Egyfajta útmutatást nyújthatnak a terápiás kezelèsek, ott esèly adódik rá, hogy megèld azokat az èrzelmeket, amiket egy-egy helyzetben kèptelen voltál.

Kívánom, hogy eredmènyesebben keress párt, lehetőleg a korosztályodnak megfelelő szemèlyre vesd ki a hálód, különben újból vègigszenvedhetsz egy hasonló destruktív kapcsolatot.

2015. márc. 2. 23:08
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első értelmes választ! Igen tudom megfogadtam 18 év alatt nem igazán szabad barátnőt szereznem! Ö is írta a mostani barátja hogy hozzá való! Csak az volt a legrosszabb hogy miért nem mondta el hamarabb hogy van barátja ha 2 hónapja van! Miért kellet vele ennyit várnia! Hazudott " Titkolta ö így mondja! De végre már jobban vagyok, tudtam hogy titkol előlem valamit!
2015. márc. 2. 23:16
 15/24 anonim ***** válasza:

Figyelj, biztosan nem szerelmes beléd, :D és te egy álomvilágban élsz, ebben biztos vagyok!

Felejtsd el!

:)

2015. márc. 2. 23:32
 16/24 A kérdező kommentje:

Igen erre rájöttem ! Köszönöm hogy összinték voltatok!

Arra gondoltam amint jön a jó idő veszek egy biciklit és tartok vele túrákat! Már most eszembe jutott mi volna ha az egész földet korbe bicoznám! Szeretnék világot látni a jelenlegi életemmel nem vagyok elégedett.

2015. márc. 2. 23:39
 17/24 anonim ***** válasza:
15%
29 vagyok barátnőm 14. :)) Kemény 4 év lesz de mi boldogok vagyunk csak az együttléttel. nálunk van korkülönbség,nálad nincs. Te ugyan olyan gyerek vagy még mint az a 14 éves :)
2015. márc. 3. 00:09
 18/24 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent nagyon gyerek fejjel gondolkozom? hogy tudok ezen változtatni?
2015. márc. 3. 00:15
 19/24 anonim ***** válasza:
A hiúságodon nem tudsz változtatni. De ne is akarj,rosszabbul jársz hidd el. Inkább tegyél egy standardot, egy mércét a szerelmi életedben. Ez a kisplcsa egy igazi ribxnc. Nem is kellett volna foglalkoznod vele,az ilyen azt sem érdemli meg hogy ránézzenek. A legnagyobb jóindulatból írom neked, sok tini lány olyat csinált már amit te az életbe nem néznél ki belőlük,ez a lány is tipikusan olyan. Tehát itt nem a koroddal,és korkülönbséggel van a gond,hanem a választásoddal,döntéseddel. És egyáltalán nincs gond azzal hogy neked az ilyen fiatal "kislányok" jönnek be,mert a szerelem nem válogat! Lehet a kövi ilyen fiatal lány már őszintén tisztán odaadóan szeret. És nem fog ködöt fújni a szemed elé.
2015. márc. 3. 01:16
 20/24 A kérdező kommentje:
Igen tudom ha akarna együtt volna velem! ö 14 én 22 netten azt olvastam 14 éves kortól már semmi akadálya! Ott már azt csinál velem amit akar! Inkább az a gond ö nem is akarja! Nem szerelmes belém. De nem leszek tovább negatív. Sajnos elég durva hogy manapság ilyen hatalmas a különbség! De ha most ilyen milyen lesz 4 év múlva?
2015. márc. 3. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!