Gáz, ha egy nem túl szép lány válogat?
Figyelt kérdés
Ha egy átlagos külsejű (10ből 12 lány ilyen), érdekes kisugárzású és nehéz természetű lány kicsit válogatósabb, csak vonzalom esetén alakít ki kapcsolatot, az mennyire elítélendő?2015. márc. 2. 18:24
1/2 anonim válasza:
Nyugi!
Minden lány válogat... a többség csak 40 év fölött jön rá, hogy nem kellett volna ennyire.
2/2 anonim válasza:
szerintem nincs ezzel semmi gáz :) én is a szortírozásnál tartok még, mert úgy gondolom, hogy nem veszítettem semmit... Persze van 1-2 aki bejön, de sajnos foglaltak :( én meg nem szeretnék szerető lenni vagy éppenséggel tönkretenni a párkapcsolatát :) szóval türelem :) legyél nyitott és hiába, hogy nehéz eset vagy valakinek úgyis lesz hozzád türelme :) ha meg nincs, azért nem kár... :)23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!