Összejönnétek terhes nővel?
Figyelt kérdés
Tegyük fel régóta cseteltek és kiderül hogy a nő a hetedik hónapban van. Akadály ez nektek? Bevállalnak a férfiak így barátnőt?2015. márc. 2. 14:19
11/19 Komplikato válasza:
Én lehet bevállalnék így egy barátnőt (alapkérdés), de ahhoz szerelmesnek kéne belé lennem fülig. A körülírt szituációból meg nem jön át mennyire mély a kapcsolat még ha csak chat volt is eddig.
12/19 anonim válasza:
Én jártam egyszer egy gyerekes csajjal.
Ő sem közölte, hogy van gyereke. Eleinte nem jelentett problémát, de az a gyerek egy kezelhetetlen hisztis kis dög volt. Így léptem.
Nem tudom mit szeretnél a pasitól. OK most lesz egy randi. Na de később?
Tartósra szeretnéd, mert azért egy baba mellett ez nehéz lesz, neked is meg neki is.
A helyedben gyorsan elmondanám neki.
14/19 A kérdező kommentje:
Végülis két hete van a cset. Szexes téma volt aztán egyre többet beszélgettünk. Még nem mondjuk hogy kapcsolatai vagyunk egymasnak. Csak a randevui. Holnap az állomáson ha összetalálkozunk félek hogy elszalad.
2015. márc. 2. 14:46
16/19 anonim válasza:
Én biztos nem.
Azt gondolnám hogy csak rám akarja sózni a gyereket. Jobb lett volna ha említed neki.
Ez azért olyan dolog hogy randi előtt illik elmondani.
17/19 Komplikato válasza:
Ha nem akarsz vele komoly kapcsolatot vagy legalább most nem, akkor tégy ahogy akarsz. Ha igen, akkor még ma közlöd vele, mielőtt átvonatozza érted az országot. És akkor majd ő eldönti, hogy így is eljön vagy sem. Valahogy így tűnik tisztességesnek.
18/19 anonim válasza:
Nem vállalnám be. Viszont elmondanám neki, hogy nem fair ezzel játszani, és ne csodálkozzon, ha senki nem akar vele mit kezdeni ("Tegyük fel régóta cseteltek és kiderül hogy a nő a hetedik hónapban van.").
19/19 anonim válasza:
Hogyan alakult végül?
Elfutott?
Megszületett a gyerek?
Egészséges?
Csak engem érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!