Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beszélgetek neten egy sráccal,...

Beszélgetek neten egy sráccal, viszont elég szűkszavú. Ebből lehet valami?

Figyelt kérdés

Így rendes meg minden, visszaír, de kb csak egy egy tőmondatot, ha írok, meg írt nyelv kidugós smileyt, meg minden mondata után mosolygós jel van. De mikor írtam, hogy ááá biztos tanulsz (asszem most vizsgázik), nem zavarlak, akkor erre nem válaszolt semmit.Igaz kérdezni én sem nagyon kérdeztem, de ő sem érdeklődik felőlem.

Mit csináljak? Próbáljam kicsit békén hagyni, aztán, ha keres keres, ha nem nem?

18 L

2015. márc. 1. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
2015. márc. 1. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem érdekled. Ha visszaír csak azért, hogy ne legyen bunkó.
2015. márc. 1. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Dráma,dráma,dráma.
2015. márc. 1. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát fura, hogy a neten is szűkszavú. Általában itt sokkal nyitottabbak az emberek. Pl. én konkrét regényeket is képes vagyok leírni, amire elő szóban nem igazán lennék képes :D

Lehet tényleg csak nem ér rá. Próbáld kérdésekkel arra ösztönözni, hogy többet írjon neked és akkor talán azt is ki tudod deríteni, hogy mennyire érdekled.

2015. márc. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!