Csajok, ismerkedni?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, átlagos, de elkezdtem rendszeresen edzeni, ha pár napig nem borotválkozok elvileg kinézek 21-22-nek is (másoktól hallottam, nem én találok ki ilyen dolgokat ám), 183-184 cm vagyok és 68-70 kg. Szeretek poénkodni, de sajnos van hogy egy jó szériát azzal rontok el hogy túlzásba megyek. Szórakozni szeretek, nem járok klubbokba mert nincs olyan társaságom, és józanul nem merek táncolni (mert nem tudok, de ittasan azt mondják partyarc vagyok néha). Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok :)2015. márc. 1. 20:25
2/4 anonim válasza:
igen engem is érdekelne a lakhely, de szimpinek tűnsz
3/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, Budapesti vagyok :) illetve Budapest környéki de az mind1, 2. keületbe járok suliba :)
2015. márc. 1. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!