Szerintetek hogyan kelthetném fel egy férfi érdeklődését, mármint hogy merjen lépni? Valakinek valami hasznos ötlete? Története?
Kérem a trollkodók kerüljenek el, bugyuta válaszokra nem vagyok kíváncsi!
Igazából kíváncsisagból írtam ki ezt a kérdést, mert érdekel ilyen helyzetben nők mit csináltak, illetve a férfiaknak mi esne le belőle....
Nálam az a konkrét helyzet, hogy sajnos nem áll módunkban beszélgetni... többnyire csak akkor találkozunk amikor én a buszmegállóban várok, ő pedig kocsival megy dolgozni.
Néha összefutunk "előben" is, de ez ritka.
Volt valaki ilyesmi helyzetben, hogy nem igazán állt módjában személyesen találkozni?
Vagy férfiak, ti mit tanácsolnátok?
Válaszokat köszönöm!
21 L
Van közös ismerősünk onnan hallom hogy kérdez rólam és elég feltűnően bámul mikor találkozunk...
Nincs Facebookja.
Sajnálatos módon, de az sem lehetséges, ugyanis a közös ismerős még bemutatni sem hajlandó.... mindig azzal viccel, hogy elvesz feleségül -.-
patthelyzet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!