Tetszem neki? (bővebben lent)
tetszik egy fiú és a barátnőim azt javasolták, hogy ha órán, amikor mellettem ül, random érintsem hozzá a könyököm és ha nem húzza el, akkor lehet esélyem. ezt már többször is próbáltam a napokban, és jó néhány percig voltunk összeérintkezve. persze nem ez az egyetlen jel, mert mosolyog rám, kedves velem. előtte csak közömbös volt velem.
szóval ez a hozzáérintődős dolog működik? vagy csak nem veszi észre, hogy összeérünk? mennyi az esélye?
kérlek segítsetek, nagyon szeretném ha összejönne! :) 17/l
Szeretem az ilyen 17 éves lányokat akik nem birnak a sarkukra állni és a kezükbe venni az irányitást!
haha ez 2015 itt női féri egyenlőség van..
kezdeményezz beszélj vele...
nekem sokkal idősebb a barátom és volt annyi vér a pucámba hogy elhìvjam valamerre sétálni beszélgetni..
kapj észbe csaj ezek a mai pasik nem fognak lépni arra várnak hogy te tedd meg az első lépés a másodikat a harmadikat de még lehet a 10-et is te fogod.
14 év van köztünk! És még az első csokunkat is én kezdeményeztem..
proba szerencse 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!