Hogyan mondjam el egy lánynak hogy szeretem és nem tudok nélküle élni?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok a lány 14 éves és nagyon belé vok esve szeretem és nem bírom ki nélküle. Segítsetek mit csináljak!!??2015. febr. 26. 15:14
21/35 A kérdező kommentje:
De beszélsz akkor nem tudod hogy milyen dögös csajról beszélek!!!!!!!!
2015. febr. 26. 15:32
22/35 anonim válasza:
Szia!
Ne vallj színt, de nyomulj rá. Egy érzelmet kell benne ébresztened, ami egy ilyen váratlan vallomással nem fog menni. Kedveskedj, keménykedj, udvarolj neki.
Az stréberek meg mindíg kapják az ívet, ezen ne kapd fel a habot, de ne is ezzel reklámozd magad.
23/35 anonim válasza:
El tudom képzelni mennyire "dögös" lehet egy 14 éves kislány. XDDD
Na jó, de most komolyan csinálsz amit akarsz, mész a saját hülye fejed után, bármit mond bárki az rossz, mégegyszer mondom csinálsz amit akarsz, mond el neki.
24/35 Költőnő? válasza:
miért kell!!! minden!!! mondatban!!!!! 1000!!!! felkijáúltaújel!!!!!
25/35 A kérdező kommentje:
Tudod mekkora melle van meg milyen segge!!!!!
2015. febr. 26. 15:37
27/35 anonim válasza:
Csak úgy feszül rajta az Aladdinos hátizsák!!
29/35 anonim válasza:
Neee. Sikítok rajtad ember xD 13 évesen a leg jobb tipp hogy megkéred anyukádat hogy ha jó leszel és az ebédet is megeszed vigyen el titeket egy Happy Meal menüre és add oda neki a te játékodat is xD Csak ha elutasít azért őt ne üsd ki jó? :D
30/35 A kérdező kommentje:
Jólvan okostojások menyetek játszani a kis autókkal!!!
2015. febr. 26. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!