Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez jelentheti h szingli?

Ez jelentheti h szingli?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki pár hónapja még szingli volt. Most nem tudom, mert már nem ismerősöm facebookon. Kitett egy szerelmes zenét, de egy fiú sem likolta. Ha lenne pasija likolná? Vagy nem feltétlen?

2015. febr. 25. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Neked problémáid vannak.
2015. febr. 25. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Neked aztan van eleted!
2015. febr. 25. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
sőt, ha egy másik pasi képét lájkolja azzal le is feküdne, ez alap...
2015. febr. 25. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nem látod fazen,hogy kapcsolatban lenne,vagy sokszor szerepel egy fiúval együtt képeken,akkor valószínűleg singL.Az nem bizonyíték szerintem hogy nem lájkolta egy fiú sem a szerelmes számot,amit kitett..
2015. febr. 25. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
én meg kitettem egy olyan szexualuitással kapcsolatos képet, akkor azok a lányok akik lájkolták, jöhetnek egy menetre? X:D
2015. febr. 25. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez nem jelent semmit ! Nekem is van ismerősöm aki a "Harvard-on tanult " valójában még érettségije sincs.

Egy másik az "Apple-nél dolgozik..."

Az fb-n lévő infók annyira reálisak mint Sztálin világbékés törekvései.

2015. febr. 26. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!