Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki segítene?

Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, mellettem ül, és eddig is jól megvoltunk, de mostanában egyre többet vagyunk együtt. Pl órára vártunk, és csak ketten voltunk a teremben, amikor bejött egy másik osztály, h órájuk lesz, így mi kimentünk és megbeszéltük h a lépcsőfordulóban leszünk, nekem kik kellett mennem a mosdóba, és mikor végeztem indultam vissza a terembe, a srác meg jött velem szemben a folyosón, kérdeztem tőle hogyhogy erre jött erre azt válaszolta, h nem akart egyedül hagyni...

ma például törin lapokat kaptunk h dolgozzunk, és ő nekem dőlt és mutogatott a lapomon, de közben egyre jobban rám dőlt. Meg mostanában beavat a dolgaiba, amikről nem sok mindenki tud, meg érdeklődik felőlem, meg emlékszik arra h mit mondtam 3 évvel ezelőtt, kérdezi h az öcsémmel mivan vagy apummal. Ő egyébként az a tipikus menő srác akinek 4 millió ismerőse van (bomba csajok, kigyúrt pasik), én nekem is vannak ismerőseim, de nem nevezném magam és nem is vagyok olyan "jó nő", ja és van barátnője. Mi okozhatta a hirtelen (elmúlt 2 hét) változást? 17/L

2015. febr. 25. 17:56
 1/3 A kérdező kommentje:
*nem nevezném magam menőnek
2015. febr. 25. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Kezdesz szimpatikus lenni neki. Illetve lehet kialakult feléd nézve egy vágy, hogy szeretne veled lenni.
2015. febr. 25. 17:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Még barátnő mellett is? Ja és van egy elég "tapintatos" tanárunk aki megkérdezte tőle h szakított e mert mostanában a fellegekben jár, erre azt válaszolta h nem, de nem volt teljesen hihető...
2015. febr. 25. 19:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!