Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ahogy itt elnézem nincs 20 év...

Ahogy itt elnézem nincs 20 év feletti nő aki ismerkedne? Vagy ha nem is ismerkedni de van fent néha elvétve? Mert már van egy olyan érzésem hogy tök feleslegesen kérdezem meg néha.

Figyelt kérdés
Csak azt látom hogy 12-17 évesek írkálnak ki kérdéseket meg kommentelnek még 18+-os témákban is.
2015. febr. 24. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Én buta meg azt gondoltam hogy majd ezt privátba illendő megbeszélni"

Csak pár szót magadról, hogy legalább némi alapja legyen annak, aki ismerkedni szeretne. Ne írjon olyan, aki teljesen esélytelen... vagy nagyon szeretsz levelezni?

2015. febr. 25. 06:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát de most mit írjak :D 26 éves vagyok 190cm és 90kg barna hajam van és barna szemem. Szeretek sportolni nagyon sok hobbim van amit szeretek csinálni. Miskolchoz és Egerhez is közel lakom. De hát írhatnék egy regényt is kb. Ismerkedni szeretnék mert a társaságomban már nem igazán van rá lehetőségem. Írhatnám hajnalig is a dolgokat de ha nem érdekel senkit akkor minek írjam le ide. Azért akartam privátba a többit ha valaki akart volna ismerkedni de mind1 már.
2015. febr. 25. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!