Egy lányt, aki szőke (festett), hosszú hajú, barna szemű, tanult, több nyelven beszél, imád utazni, izgalmas, sokszínű érdeklődési körrel rendelkezik, nem vágyik arra, hogy 5-10 éveket egy helyen dolgozzon és éljen, a szexben szenvedélyes és nyitott. Vagy: Egy lànyt, aki barna hajú, barna szemű, 2-3 igen jó nevű cégnél dolgozott már, igencsak jól is keres, nagyon fontos neki, hogy elismerjék, számára mindennek úgy kell lennie, ahogy a nagy könyvben le van írva, azaz 30 éves kor előtt gyerek kell, ház kell, szex terén nem egy istennő, de a hagyományos dolgokkal elvan.
Nyilván te vagy az első és arra a válaszra vársz, hogy az elsőre voksoljanak, de nekem a 2. sokkal szimpatikusabb, mert nem tűnik olyannak, aki nem bír magával és hajtja a kalandvágy vagy tudom is én, hogy mi...
2015. febr. 24. 15:10
22/34 A kérdező kommentje:
Egyáltalán honnan veszed, hogy nő vagyok :D?! Nem gondolod, hogy lehet hogy nekem lenne lehetőségem a két csaj közül választani és kiváncsi vagyok férfi cimboráim véleményére?
2015. febr. 24. 15:15
23/34 anonim válasza:
egy férfi nem így beszél/ír
2015. febr. 24. 15:20
24/34 anonim válasza:
22: Ha egy férfi vagy, aki most ismerkedne két nővel, akkor honnan tudod már most, hogy melyik milyen az ágyban?
Főleg, hogy a szex az elején nem mindig a legtökéletesebb és nagyon sokat változhat a kapcsolat elmélyülésével. Nyilván egy komolyabb kapcsolatban több mindent megtesz valaki a másikért, jobban ismeri már a testét stb.
Ha meg férfi lennél és úgy gondolnád, hogy a másodikkal unalmas a szex, akkor nem is gondolkodnál azon, hogy őt válaszd :D
Egyébként meg egyetértek azzal, aki már írta, hogy a hagyományos szex, nem biztos, hogy unalmas. Attól függ, hogy ki mit ért hagyományos alatt :) Nem mindenki a szürke 50 árnyalatára vágyik :D
2015. febr. 24. 15:24
25/34 A kérdező kommentje:
A szőke csajjal haverok vagyunk és anno sok mindent elmeséltünk egymásnak, hogy ki mit szeret az ágyban. Most szabad, nincs párja és látok esélyt, hogy bepróbálkozhatok. A barna a munkatársam haverjának a volt barátnôje, a fent említett intim infókat róla ezen a fonalon keresztül tudom. És FÉRFI vagyok!!
2015. febr. 24. 15:27
26/34 anonim válasza:
25: Jesszus! Te komolyan ez alapján döntöd el, hogy ki milyen az ágyban, hogy mit mondanak róla????
Egyrészt nem mindenkinek ugyanolyan mindenkivel. Másrészt nem is mindenki ugyanúgy viselkedik mindenkivel. Nem is mindenkinek ugyanaz a jó. Harmadrészt nem biztos, hogy reálisan mondta el az illető a dolgokat.
Ha egyik iránt sem érzel semmit, vonzalmat sem, mert ilyen listát kell írnod, hát akkor szerintem tök mindegy, hogy melyiket választod.
De inkább válaszd az elsőt. A második már komolyabb, máshol tart, mint te.
2015. febr. 24. 15:31
27/34 anonim válasza:
és akkor más férfiaktól kérdezed hogy kit válasz, ez így elég gáz
2015. febr. 24. 15:33
28/34 A kérdező kommentje:
Majd én azt eldöntöm magamnak, hogy mi a gáz és mi nem. Amúgy a szőkére fogok ráhajtani.
2015. febr. 24. 15:37
29/34 anonim válasza:
Alapból tudtad melyik kell...
De szerintem az a csaj nem kapcsolatra való.
2015. febr. 24. 15:48
30/34 A kérdező kommentje:
Hát én meg úgy vagyok vele, hogy ha altatóra van szükségem, akkor beveszek egy gyogyót..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!