Ez mit jelent? :barátnőm meg én ketten voltunk csak az osztályban, a tanár bejött és csak a barátnőmnek köszönt, rám meg bunkó nézést hajtott végbe, és nem köszönt nekem
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 12:42
11/15 anonim válasza:
Borzasztóan magyartalan az a megfogalmazás.
12/15 A kérdező kommentje:
Mert nem vagyok magyar apai ágon lengyel vagyok
szóval nehéz
2015. febr. 24. 16:40
13/15 anonim válasza:
Nem tudom hogy milyen tanuló vagy te meg a barátnőd. De lehet hogy az a baj hogy a csaj jó tanuló (nem tudom ) te meg rossz (tegyük fel) és lehet hogy félti tőled a lányt hogy megrontod! :D
L
14/15 anonim válasza:
"rám meg bunkó nézést hajtott végbe"
Én is ezen ütköztem meg. Először azt hittem, robot vagy, azok beszélnek így a regényekben.
De látom, nem vagy magyar... lehet, hogy ez a gondja a tanárodnak?
15/15 A kérdező kommentje:
nem tudja hogy lengyel vagyok,sose beszélünk erről,de szerintem semmi baja nem lenne vele ha tudná
2015. febr. 25. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!